i7 9700F vs 3600X

2K'ya gerek yok hem gözü yorar. Bir de darboğaz olmaz işlemci çok güçlü. 1 Haziran'da Vatan açılıyor. Hemen montaj yaptırıp mağazadan teslim alabilirsiniz arabayla. Sonuçta pahalı sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün 2K değil ise gerek yok ama 2K oynatmaz değil.

Monitör olarak bunu aldım dün sipariş verdim. Sizce nasıl? 4ms ye takılmadım bu ürünü çok tavsiye ettiler ben de aldım. Samsung kullandım yıllarca memnunum tekrar almak istedim.

.

9700F'li sistem daha iyi. 2060S ve 2070 hemen hemen aynı güçte. Üstelik 2060S en iyi modellerden birisi Gaming X. SSD avantajı da var Samsung Evo ile.

Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyordum. Genel olarak sistemde kullanılan parçalar iyi mi ekstra olarak sogutucu almama gerek var mı sizce? Hız aşırtma falan yapmayı dusunmuyorum.

İkinci sistemi alın, 1. diyen arkadaş fanboy ahahah.

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, pek fazla bilgim olmasa da araştırdığım kadarıyla biraz kararsız kaldım rica etsem 2 kasayı inceleyip bana yardımcı olur musunuz?

9700F stok soğutucu ile +80-90 dereceleri kolayca görecektir. 9700F olanı alacaksanız iyi bir soğutucu şart.

Ben olsam R5 3600X olanı alırdım ama yanına iyi bir soğutucu almak şartıyla 9700F olan da alınabilir.

RTX 2060S ile 2070 arasında çok fark yok. Genelde 3-5FPS oynuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı