i7 9700F vs 3600X

Intel alın diyenlere fanboy diyenler var, gerçekten AMD fanboyluğu çok ilginç bir şey.

Bari mantığını da anlatın.

Intel sistemdeki CPU oyunlarda çok daha iyi ve stabil performans veren CPU. Satış fiyatı 2800 TL, 1 ay sonra satıyorum deseniz ikinci elde 2400 TL eder. 1 yıl sonra yine aynı para.

AMD Sistem'de 3600X iyi bir işlemci ama oyunlarda Intel 9. nesil i7'lerin gerisinde. Piyasa fiyatı 1600-1900 TL arası. 1 yıl sonra satsanız 1000 TL zor eder.

SSD'ye gelirsek, Samsung tartışmasız SSD konusunda en iyi marka.

Ekran kartına gelelim. RTX 2070 ile 2060S arasındaki fark %3-5 civarında yani neredeyse eşit güçteler.

ASUS Dual en sorunlu ve en çok ısınan kartlardan biriydi (yeni seride durum nasıl bilmiyorum) buna karşılık Gaming X serinin en üst düzey kartlarından birisi. Soğutma olarak en başarılı kartlardan biri.

Gerisi alacak kişiye kalmış bir şey.

Intel alın diyenlere fanboy diyenler var, gerçekten AMD fanboyluğu çok ilginç bir şey.

Bari mantığını da anlatın.

Intel sistemdeki CPU oyunlarda çok daha iyi ve stabil performans veren CPU. Satış fiyatı 2800 TL, 1 ay sonra satıyorum deseniz ikinci elde 2400 TL eder. 1 yıl sonra yine aynı para.

AMD Sistem'de 3600X iyi bir işlemci ama oyunlarda Intel 9. nesil i7'lerin gerisinde. Piyasa fiyatı 1600-1900 TL arası. 1 yıl sonra satsanız 1000 TL zor eder.

SSD'ye gelirsek, Samsung tartışmasız SSD konusunda en iyi marka.

Ekran kartına gelelim. RTX 2070 ile 2060S arasındaki fark %3-5 civarında yani neredeyse eşit güçteler.

ASUS Dual en sorunlu ve en çok ısınan kartlardan biriydi (yeni seride durum nasıl bilmiyorum) buna karşılık Gaming X serinin en üst düzey kartlarından birisi. Soğutma olarak en başarılı kartlardan biri.

Gerisi alacak kişiye kalmış bir şey.

Katılıyorum hocam ilgin için çok teşekkür ederim. Bir de INTEL I7 9700F-MSI RTX2060 SUPER GAMINGX-B360-A PRO-SAMSUNG 500GB-KINGSTON 16 GB - Vatan Bilgisayar

Yukarıda göstermiş olduğum sistem için Xigmatek windpower 1266 VEYA1264 almayı düşünüyorum sizce yeterli midir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı