i7 9700K ve GTX 970 Sistem Uyumu

vermillion

Megapat
Daha fazla  
388608

Bugün veya yarın bu parçaları almayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda ise ekran kartı yenilemeyi düşünüyorum.
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 970
  • Cooler Master Haf Serisi Haf 912 kasa
  • SSD Corsair Force 240 GB
Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bence de egenin hazırladığı sistem daha mantıklı. Ama eğer i7 9700k lı 1 sistem toplicaksanız. daha
Ucuza toplanabilir.
Evet i7 9700k lı sistem toplamayı düşünüyorum. Ucuza değil de biraz daha ileriye dönük olsun diye o parçaları seçtim. Başka öneriniz varsa bu işlemciye uygun ram ana kart dinliyorum.
Parçalar alınmıştır. Konu kapanabilir tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Parçaları aldım yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet i7 9700k lı sistem toplamayı düşünüyorum. Ucuza değil de biraz daha ileriye dönük olsun diye o parçaları seçtim. Başka öneriniz varsa bu işlemciye uygun ram ana kart dinliyorum.
Parçalar alınmıştır. Konu kapanabilir tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Parçaları aldım yardımlarınız için teşekkür ederim.
İ7 9700k işlemciyle Gtx 970 uyumu nasıl hala kullanıyor musunuz? Tavsiye edermisiniz?

i7 9700K işlemciyle GTX 970 uyumu nasıl hala kullanıyor musunuz? Tavsiye eder misiniz?

Evet halen kullanıyorum işlemci çok güçlü birçok oyuna fazlası ile yetiyor. Ekran kartını yenileyecektim ama bütçem olmadı o yüzden GTX 970 le kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye konusunda da oynayacağınız oyuna göre veya kuracağınız sisteme göre değişir. Forumda daha bilgili kişiler var istersen onların tavsiyelerini dinyelebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı