i7 9700K ve RTX 2060 alınır mı?

Kredi kartıyla alışveriş yapıyorsunuz, çoğu sitede taksit imkanı var. Bütün parçalar tek tek elinize ulaşıyor ama mesela bugün verdiğiniz siparişler en geç cuma günü elinizde olur öyle düşünün. Inventus'tan akşam 5'te verdiğimiz sipariş ertesi gün öğlen gelmişti. (Anakart)
Hocam ekran karti ventus olmasi beni korkutuyor, ve sivi soğutma kullanan bir insanimdir. Ventus yerine rtx daha iyi bence

Bundan da alabilirsiniz. Ama nihayetinde sıvı soğutma ile soğutacaksanız hepsinin bileşenleri aşağı yukarı birbirine benziyor. Sıvı soğutma ile dış kasalar sökülüyor diye biliyorum.

Bundan da alabilirsiniz. Ama nihayetinde sıvı soğutma ile soğutacaksanız hepsinin bileşenleri aşağı yukarı birbirine benziyor. Sıvı soğutma ile dış kasalar sökülüyor diye biliyorum.
Hocam Diyelim sistemi kurdum yani her oyunda en iyi perfonmansi alicak miyim takilmadan donmadan

Hocam Diyelim sistemi kurdum yani her oyunda en iyi perfonmansi alicak miyim takilmadan donmadan
Belirttiğim gibi, 1080p'de darboğaz yapabilir. Üst düzey sistemleri çok fazla deneyimlemedim. Tecrübe sahibi değilim. Ama sorun yaşatacağını düşünmüyorum bu sistemin size.

Bende rtx 2070'li ve 2700x'li sistem var en iyi performansı asla alamayacaksınız. Çünkü bu sürekli değişir. 10 yıl öncenin en iyi bilgisayarı şu an çöp bir bilgisayar olabilir.

Hocam 1080p de darbogaz yapicaksa niye amd aliyom [emoji28]
Bütçe dahilinde alacağınız ekran kartı oldukça yüksek bir model. 9700K alsanız da 1080p oynayacaksanız darboğaz yapabilir.

Darboğazın anlamı işlemci gücü gerektiren oyunlarda işlemci son güçte çalışmasına rağmen grafik kartı çok iyi olduğu için tam performanslı çalışmaz. Yani işlemci grafik kartı besleyemez. Bu da performans kaybı yaşatır. Ama oyunlarda grafik ayarları en son ayarlara çekip grafik kartına biraz daha yüklenirseniz işlemcinin üzerinden bu yükü alıp birlikte çalışmalarını sağlayabiliyorsunuz. Her işlemci ekran kartında olmuyor birbirlerine yakın olmaları lazım.

Bütçe dahilinde alacağınız ekran kartı oldukça yüksek bir model. 9700K alsanız da 1080p oynayacaksanız darboğaz yapabilir.

Darboğazın anlamı işlemci gücü gerektiren oyunlarda işlemci son güçte çalışmasına rağmen grafik kartı çok iyi olduğu için tam performanslı çalışmaz. Yani işlemci grafik kartı besleyemez. Bu da performans kaybı yaşatır. Ama oyunlarda grafik ayarları en son ayarlara çekip grafik kartına biraz daha yüklenirseniz işlemcinin üzerinden bu yükü alıp birlikte çalışmalarını sağlayabiliyorsunuz. Her işlemci ekran kartında olmuyor birbirlerine yakın olmaları lazım.
Benim olayim şu aga her oyunu ultra da oynicam ve donmadan baska istegim yok 9700k alsam daha iyi sanki

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı