i7 9700K ve RTX 2060 alınır mı?

Rtx 2070 ve 2700x kullanıyorum darboğaz olmuyor. Darboğazdan kastınız ekran kartının %50 işlemcini %40 çalışmasıyla bazı oyunlarda oluyor. Ama fps yine de yüksek oluyor böyle bir sistemle az 3 yıl yüksek ayarlarda donmadan oynayabilirsiniz oyunları(benim görüşüm) (Donmadan kasıt 60-fps )

Sanırım 9700K için bu anakart uyumlu. Sitesinde 8 ve 9. jenerasyon için uyumludur yazıyor.

Rtx 2070 ve 2700x kullanıyorum darboğaz olmuyor. Darboğazdan kastınız ekran kartının %50 işlemcini %40 çalışmasıyla bazı oyunlarda oluyor. Ama fps yine de yüksek oluyor böyle bir sistemle az 3 yıl yüksek ayarlarda donmadan oynayabilirsiniz oyunları(benim görüşüm) (Donmadan kasıt 60-fps )
60 fps az değil mi?

Sanırım 9700K için bu anakart uyumlu. Sitesinde 8 ve 9. jenerasyon için uyumludur yazıyor.
Bide surekli league of legends oynayan bi insanim fazla islemciyi yormayan bi oyun tekli cekirdek te problem yapar gibi amd

Bide surekli league of legends oynayan bi insanim fazla islemciyi yormayan bi oyun tekli cekirdek te problem yapar gibi amd
Lol'de ekran kartını yarısının bile çalışağından şüpheliyim. Eğer sadece lol oynuyorsanız ve başka oyun oynamayı da düşünmüyorsanız paranızı çöpe atmayın. Lol için 3000tl'lik bir sistem bile fazlasıyla yetecektir. Ayrıca benim 60fps diyerek bahsettiğim oyunlar AAA oyunlar örnek vermek gerekirse 2011'de çıkan bir ekran kartıyla Gta 5'i ultra ayarlarda 144fps oynamak beklenilmez benim dediğimde bunun gibi birşey oluyor.

8700k 9700k ya göre bir tık daha az ısınan bir işlemci hele bide delid yaparsan çok rahat 5.1ghz lere çıkabiliyorsun sanalda olsa ekstradan 4 tane çekirdek daha iyidir 1080p için şu anda alınabilecek en iyi işlemci 8700k

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı