i7-9700K ve RTX 2070 Sisteme PSU Tavsiyesi

Evet bende o kasayı düşünüyorum ama i modeli gereksiz masraf bence dikey konumlandırma kullanılmayacaksa, led tasarımıda hoşuma gitmedi açıkcası. Önerdiğiniz PSU modelini bir ara düşünmedim değil gerçekten çok güzel ama çok tuzlu be. En az 5 sene değişim yapmadan sistem toplamayı düşünüyorum 9700K ve RTX2070’e 700W bile fazla gelirken 5 sene sonraki değişim içinde geleceğe dair PSU alıcaksam bu 850 olmamalı bence o zamana kadar çok şey değişecektir.
Valla baktım da 950 tl ye aldıgımda bile pahallı demiştim 1100 tl civarında geziyor fiyatı

Tek ekran kartı kullanılacaksa 850watt ın yetmeyeceği bir durumun söz konusu olacağını düşünmüyorum hocam

Kendim de kullandığım bu PSU'yu gözüm kapalı öneririm:

Captcha Verification

750 Watt modeli daha pahalıydı ben de 850W olanı atıyorum.
Bu paraya daha iyisini bulmak zor. Ben bu markayı geçmişte 6-7 yıl kadar kullandım bunun 3 yılını SLI ile kullandım. Hiçbir zaman sorun çıkarmadı.
Anakartınızdaki güç girişlerine göre bir model tercih edin eğer OC yapacaksanız ki muhtemelen yaparsanız. Eğer Anakartınız 8+4 ya da 8+8 ise ona göre bir PSU seçmeniz gerekecek yoksa sorun yaşayabilirsiniz OC yaptığınız zaman.
Bu da güzel bir seçim olur üstelik tam modüler ve 8+8 CPU pin var.
SilverStone 750W 80+ GOLD Strider Gold S Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-ST75F-GS) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri

Son düzenleme:
Captcha Verification

750 Watt modeli daha pahalıydı ben de 850W olanı atıyorum.
Bu paraya daha iyisini bulmak zor. Ben bu markayı geçmişte 6-7 yıl kadar kullandım bunun 3 yılını SLI ile kullandım. Hiçbir zaman sorun çıkarmadı.
Anakartınızdaki güç girişlerine göre bir model tercih edin eğer OC yapacaksanız ki muhtemelen yaparsanız. Eğer Anakartınız 8+4 ya da 8+8 ise ona göre bir PSU seçmeniz gerekecek yoksa sorun yaşayabilirsiniz OC yaptığınız zaman.
Bu da güzel bir seçim olur üstelik tam modüler be 8+8 CPU pin var.
SilverStone 750W 80+ GOLD Strider Gold S Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-ST75F-GS) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
Anakartım Z390 Aorus Ultra, işlemci ise Intel i7-9700K yaklaşık 5.0GHz değerlerinde 7/24 4-5 sene kullanıcam. 800TL’ye kadar limitim var.

Anakartım Z390 Aorus Ultra, işlemci ise Intel i7-9700K yaklaşık 5.0GHz değerlerinde 7/24 4-5 sene kullanıcam. 800TL’ye kadar limitim var.
O zaman Silverstone'u tercih etmelisin. Burada birçok arkadaşın önerdiği model 8 pin çıkışlı sadece, 9700K 200W değerini geçiyor OC ile yani işlemciyi beslemekte zorlanır ya da beslemez o PSU'lar.
Silverstone'da ihtiyacın olan her şey var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı