i7-9700K ve RTX 2070 Sisteme PSU Tavsiyesi

O zaman Silverstone'u tercih etmelisin. Burada birçok arkadaşın önerdiği model 8 pin çıkışlı sadece, 9700K 200W değerini geçiyor OC ile yani işlemciyi beslemekte zorlanır ya da beslemez o PSU'lar.
Silverstone'da ihtiyacın olan her şey var.
Başka bir markadan önerin var mı? Bilindik güven veren. Bu markayı ilk defa duyuyorum daha doğrusu çok tercih edilmediği için yabancı geldi :)

Başka bir markadan önerin var mı? Bilindik güven veren. Bu markayı ilk defa duyuyorum daha doğrusu çok tercih edilmediği için yabancı geldi :)
Markaya göre değil, modele göre yorum yapmak daha mantıklı. Silverstone köklü bir marka genel olarak ürünleri başarılı tutulmuş bir markadır. Yanlış hatırlamıyorsam eski CM çalışanları tarafından kurulmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@FinnPUBG

Attığım High Power'ı al, kafan rahat olsun dostum. Birçok bilindik markaya PSU üreten bir firma ve akıllı fan sistemi sayesinde, kafanı şişirmez.
Çok düşündüm çok araştırdım tam karar verirken eskiden batan ve isim değiştiren bir marka olduğunu öğrendiğim için kafamdan sildiğim bir model ama F/P iyi duruyor. Yüksek OC ve uzun kullanım içinde kafam rahat eder mi?

@FinnPUBG

Battığı bilgisini kim verdi hocam? Ben ucuz ve dandik ürün kullanmam. Sistemimi sıkıntılı markalara emanet etmem. Bu sebeple kendi kullandığım ürünü tavsiye ettim. Ben bu PSU'yu, OC'de kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. PSU'yu 25 Haziran 2018'den beri kullanıyorum ve çok memnunum. Golf topu yüzeyli, 14 cm'lik çok sessiz ve akıllı bir fan sistemi var. Tam modüler ve 80+ Gold sertifikalı. Kaldı ki High Power, Türkiye'de en çok satılan PSU markası. Distribütörü de Akortek Bilişim (Teknobiyotik'in kurucu firması) ve ürünlerin arkasında duruyorlar.

Bu sebeple gönül rahatlığıyla satın alabilirsin dostum.

Çok düşündüm çok araştırdım tam karar verirken eskiden batan ve isim değiştiren bir marka olduğunu öğrendiğim için kafamdan sildiğim bir model ama F/P iyi duruyor. Yüksek OC ve uzun kullanım içinde kafam rahat eder mi?
High Power olsun Silverstone olsun, her ikisi kaliteli bir markadır. Ürünün diğer PSU lardan biraz daha ucuz olması kalitesiz olduğunun göstergesi değil. Sadece daha uygun fiyatlı.

İkiside 700TL değerinde High Power 850W SilverStone 750W açıkcası bana 700W bile yeterli ama dediğim gibi uzun süre değişim yapmıycam ve i7-9700K, Aorus Ultra, RTX2070 Armor için full OC 7/24 kullanıma hangisini seçmeliyim? Kasamda PSU bölümü gizli görünümün bir önemi yok :) teşekkür ederim. @dogant

Son düzenleme:
İkiside 700TL değerinde High Power 850W SilverStone 750W açıkcası bana 700W bile yeterli ama dediğim gibi uzun süre değişim yapmıycam ve i7-9700K, Aorus Ultra, RTX2070 Armor için full OC 7/24 kullanıma hangisini seçmeliyim? Kasamda PSU bölümü gizli görünümün bir önemi yok :) teşekkür ederim.
High power bence.

Silverstone kaliteli bir marka Apple'a PSU üretiyor, yurt dışında baya bilindik bir marka. CM Vanguard serisinden bir PSU öneririm ama o da bütçeyi aşıyor. Bu PSU konusunda şüpheniz olmasın gayet kaliteli bir PSU.
High Power size uymaz o modelde 8 pin CPU çıkışı var.

Silverstone kaliteli bir marka Apple'a PSU üretiyor, yurt dışında baya bilindik bir marka. CM Vanguard serisinden bir PSU öneririm ama o da bütçeyi aşıyor. Bu PSU konusunda şüpheniz olmasın gayet kaliteli bir PSU.
High Power size uymaz o modelde 8 pin CPU çıkışı var.
Bu pin konularını anlamıyorum beni biraz aydınlatabilir misin?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı