i7-9700K ve RTX 2070 Sisteme PSU Tavsiyesi

FinnPUBG

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar.
  • Intel Core i7-9700K
  • Gigabyte Z390 Aorus Ultra
  • MSI GeForce RTX 2070 Armor
En az 4-5 sene değişiklik yapmadan beni uzun süre idare ediceğini düşündüğüm bir sistem topluyorum. İşlemciyi 4.7GHz gibi değerlerde 7/24 kullanacağım. Sessiz ve F/P dayanıklı uzun süre kullanımda sorun çıkartmayacak sistemi rahat bir şekilde besleyebilecek bir PSU ihtiyacım var. Aklımda şu anda FSP Hydro 700W 80+ Bronze modeli var. Bütçem ortalama 600-700TL sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Kasam NZXT H700.

Thermaltake Smart RGB Serisi BX1 750W 80 Plus Bronze PSU internetten 600-650 TL civarında bulabilirsiniz. Kullanan arkadaşlarım var sıkıntı yaşamadılar.

RGB olması önemli değil kasamda o bölüm gizli zaten birazda RGB var diye pahalı sanki, teşekkür ederim.

TT’nin PSU modelleri sesli çalışıyor deniliyor, ne kadar doğru bilemiyorum ama güzel bir öneri araştırıcam.

Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
Bu ürüne de bi göz atın bence. Fiyatı düşük olsada çok yorum ve puan gelmiş.
Captcha Verification
Corsair’in düşük bütçeli güç kaynaklarında genellikle ses sorunu oluyor özellikle VS serisinde ama RMi RMx serileri gayet iyi, iyi olduğu kadar da tuzlu :) Aerocool hem 750W hem gold hemde bu fiyata şaşırdım doğrusu ama performansı nasıl araştırmak lazım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı