Performansı düşürmez. Oyuniçi sıcaklıklarınızı MSI Afterburner ile görüntüleyeceksiniz.
Ayarlarınızı nasıl her başlangıçta uygulayıp çalıştıracağınızı şurada bahsettim. Altlarda görebilirsin. Videolu olarak.
ThrottleStop rehberime hoşgeldiniz. Birkaç şeyden bahsedip yavaştan başlıyorum: İlk olarak programda yaptığınız ayarlar sonucunda; Fazla Undervolt ettiğinizden dolayı yada başka bir abartıya kaçılmadan dolayı BSOD ekranıyla, sistem donmasıyla karşılaşabilirsiniz. Undervolt ederken bu iki durum...
www.technopat.net
Undervolt için:
FIVR sekmesine gir.
Eki Görüntüle 1085763
Şuradan CPU Cache'i seç ilk olarak. Ardından:
Eki Görüntüle 1085764
Yukarıdaki tik sende kapalı olacak. Tiki aç. Bu arada bu görsel benim cihaza ait. Bu ayarı yapma. Sen orada gösterdiğim tiki aç ve Offset Voltage kısmında Range'i 250mV olarak ayarlayıp -144,5 yap. Apply'a bas.
Her bilgisayar aynı dayanıklıkta olmuyor. Az önceki arkadaşta sorun olmadı ama sende olabilir. BSOD yada Sistem donması olur. Paniğe gerek yok. Power tuşundan basılı tutup kapatırsan ayarlar silinir. Tekrar ayarlarız. Bu ayarlar muhtemelen çalışır ama belli de olmaz.
CPU Core'u seç şimdi de. Aynı şeyleri yapıp -144,5'e ayarla onu da. Ardından Apply'a bas.