i7 9750H ve GTX 1650 sistemde yayın yapılır mı?

Şu şekilde ayarlayıp tekrar dener misiniz? Bit hızını 720P/60FPS yapıyorsanız 4000 olarak girin. Sonucu benimle paylaşın. :)
 

Dosya Ekleri

  • 1.PNG
    1.PNG
    34,1 KB · Görüntüleme: 25
Şu şekilde ayarlayıp tekrar dener misiniz? Bit hızını 720P/60FPS yapıyorsanız 4000 olarak girin. Sonucu benimle paylaşın. :)

Kusura bakmayın öncelikle cevabınızı geç gördüm ve ayarları denedim Valorant yayını yaparken en çok FPS dropları oluyordu sizin önerdiğiniz ayarlarda FPS değerlerim 100-150 arasında oldu çok nadir bu değerlerin altına düştü milisaniyelik droplar çok nadir oldu rahatsız edici bir durum değildi. Bunu 720p 4000BIT 30ve60FPS olarak iki farklı şekilde test ettim 60FPS'te daha fazla droplar oldu. İdeal değerler bu mudur sizce?
 
İdeal ayar kişiden kişiye değişiyor. Büyük ihtimal hafif dropların sebebi internetinizin stabil olmamasından kaynaklanıyor. ISS'yi arayıp hattınızın durumunu öğrenin. Bağlantının iyi olmaması durumunda dediğiniz gibi anlık droplar normal denebilir. Sisteminiz gayet yeterli bu ayarlarda yayın yapmak için. İnternetle alakalı bir durum.
 
İdeal ayar kişiden kişiye değişiyor. Büyük ihtimal hafif dropların sebebi internetinizin stabil olmamasından kaynaklanıyor. ISS'yi arayıp hattınızın durumunu öğrenin. Bağlantının iyi olmaması durumunda dediğiniz gibi anlık droplar normal denebilir. Sisteminiz gayet yeterli bu ayarlarda yayın yapmak için. İnternet alakalı bir durum.
Ayarlar için teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı