CathedralDogs
Hectopat
Cougar Panzer Evo RGB hocam.Hocam buradan tarif etmesi çok zor ya. Kasa modelinizi söyler misiniz?
Cougar Panzer Evo RGB hocam.Hocam buradan tarif etmesi çok zor ya. Kasa modelinizi söyler misiniz?
Evet tahmin ettiğim gibi kasanızda önden hava girişi yok. Öyle bir sistem için yanlış bir kasa tercihi olmuş ama yapacak bir şey yok. Peki kasayla birlikte fanlar'da geliyor mu?Cougar Panzer Evo RGB hocam.
Evet hocam, 3 önde arkada 1 tane. Üstte de 3 tane var hocam, sıvı soğutmayın. Bu kadar ısınmasına anlam veremiyorum.Evet tahmin ettiğim gibi kasanızda önden hava girişi yok. Öyle bir sistem için yanlış bir kasa tercihi olmuş ama yapacak bir şey yok. Peki kasayla birlikte fanlar'da geliyor mu?
Elimden geldiğince anlatmaya çalişiyim. Benim kasamın önündeki delikli izgarayi gordunuz mu? O deliklerden içeri soğuk hava girdiği için sistem daha serin çalişiyor. Sizin kasanizin on tarafi cam olduğu için hava almiyor. Kasanizin resmini detayli olarak atarsaniz yardimci olmaya çalişirim. Fanlari ozellikle.Evet hocam, 3 önde arkada 1 tane. Üstte de 3 tane var hocam, sıvı soğutmayın. Bu kadar ısınmasına anlam veremiyorum.
Hocam yanlış anlamadıysam kasayla birlikte gelen önde 3, arkada 1 adet olan fanlara hiç dokunmayıp üst tarafa 360 mm sıvı soğutma taktınız, değil mi?Evet hocam, 3 önde arkada 1 tane. Üstte de 3 tane var hocam, sıvı soğutmayın. Bu kadar ısınmasına anlam veremiyorum.
Böyle sabit bir sıcaklıkta dursa da bir şey demeyeceğim, git git sıcaklıklar artıyor.
Evet hocam, yarın fotoğrafını atacağım, hocam internette hep içeriye doğru fanları takıyor, biz cama doğru üfleticek şekilde taktık.Elimden geldiğince anlatmaya çalişiyim. Benim kasamın önündeki delikli izgarayi gordunuz mu? O deliklerden içeri soğuk hava girdiği için sistem daha serin çalişiyor. Sizin kasanizin on tarafi cam olduğu için hava almiyor. Kasanizin resmini detayli olarak atarsaniz yardimci olmaya çalişirim. Fanlari ozellikle.
Hocam yanlış anlamadıysam kasayla birlikte gelen önde 3, arkada 1 adet olan fanlara hiç dokunmayıp üst tarafa 360 mm sıvı soğutma taktınız, değil mi?
Elimden geldiğince anlatmaya çalişiyim. Benim kasamın önündeki delikli izgarayi gordunuz mu? O deliklerden içeri soğuk hava girdiği için sistem daha serin çalişiyor. Sizin kasanizin on tarafi cam olduğu için hava almiyor. Kasanizin resmini detayli olarak atarsaniz yardimci olmaya çalişirim. Fanlari ozellikle.
Hocam yanlış anlamadıysam kasayla birlikte gelen önde 3, arkada 1 adet olan fanlara hiç dokunmayıp üst tarafa 360 mm sıvı soğutma taktınız, değil mi?
Hocam sizin kazanızın üst tarafı da kapalıymış... Anladığım kadarıyla montaj doğru. Ancak siz çok çok yanlış bir kasa tercihi yapmışsınız. Kasanızda hava tahliyesi yok denecek kadar az. İşlemcinin o sıcaklıklarda olması çok çok normal bu soğutma düzeniyle. Bu şekilde kullanabilirsiniz ancak çok rahatsız ediyorsa farklı kasaya geçilebilir.Evet hocam, yarın fotoğrafını atacağım, hocam internette hep içeriye doğru fanları takıyor, biz cama doğru üfleticek şekilde taktık.
Hocam şöyle diyeyim: babam bu kasa çok geniş diye tercih etmişti. Zaten odam çok toz topluyor, kasanın arkası genellikle toz oluyor.Hocam sizin kazanızın üst tarafı da kapalıymış... Anladığım kadarıyla montaj doğru. Ancak siz çok çok yanlış bir kasa tercihi yapmışsınız. Kasanızda hava tahliyesi yok denecek kadar az. İşlemcinin o sıcaklıklarda olması çok çok normal bu soğutma düzeniyle. Bu şekilde kullanabilirsiniz ancak çok rahatsız ediyorsa farklı kasaya geçilebilir.
Anladım. Evet montaj bu şekilde olmalı ancak sizin kasanız önden hava almadığı gibi sıcak havayı da yukardan tahliye edemiyor, yani dışarı atamıyor. Sıcak hava kasanın içerisinde hapsoluyor. O yüzden bu kadar sıcak çalışıyor sisteminiz.Evet hocam, yarın fotoğrafını atacağım, hocam internette hep içeriye doğru fanları takıyor, biz cama doğru üfleticek şekilde taktık.
Eki Görüntüle 1781815
Bu kasa benim değil, örneklendirmek istiyorum sadece hocam. Üstte ki fanlar kasada içeriye doğru bakıyor ve üfletiyor. Benim kasada orada radyatörü var, fanlar yok yani.
Ne yapabiliriz peki hocam? Benim de sizin gibi sıcaklıklara takıntılıyım, seksen üzeri görmek istemiyorum.Anladım. Evet montaj bu şekilde olmalı ancak sizin kasanız önden hava almadığı gibi sıcak havayı da yukardan tahliye edemiyor, yani dışarı atamıyor. Sıcak hava kasanın içerisinde hapsoluyor. O yüzden bu kadar sıcak çalışıyor sisteminiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.