i9 8950HK ve RTX 2080 Ti sisteme Windows 7 kurmak

mizohgaming

Decapat
Merak ediyorum bu merak beni öldürüyor. Acaba RTX 2080 Ti ve i9 8950HK gibi bir sisteme Windows 7 gibi bir işletim sistemi kurarsak ne olur? Zaten RTX 2080Ti için para biriktiriyordum 12.000/1.000 şu an. Yani 6 ay sonra RTX 2080Ti gibi bir sisteme sahip olabileceğim seneye de doktorum zaten (tabi Dolar çıkmazsa). Windows 10 güzel fakat aşırı hatalı. Windows 7 SP1 ise yılların efsanesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
DX12 yalandır ve işlemcileri karıştırdım. Kanıtı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İşlemcileri karıştırdıkm bu arada.

Son düzenleme:
O işlemci ve ekran kartlı laptopa 12000 lira düşünüyorsanuz size hayalci denir. Yanlış anlaşılma olduysa masaüstü için düşünüyorsanız Windows 10 sandığınız kadar hatalı değil. Windows 7 çıktığında da hatalıydı sonradan düzeldi. Windows 10 çıkalı süre geçti, yeniliği takip edin.

O işlemci ve ekran kartlı laptopa 12000 lira düşünüyorsanuz size hayalci denir. Yanlış anlaşılma olduysa masaüstü için düşünüyorsanız Windows 10 sandığınız kadar hatalı değil. Windows 7 çıktığında da hatalıydı sonradan düzeldi. Windows 10 çıkalı süre geçti, yeniliği takip edin.
Ekran kartı için 12.000 TL düşünülmüyor mu? Eğer sistem dahil ise o sistemi 20.000 TL'den aşağı alınmaz zaten.
Ben sadece Ekran kartına 12000 vereceğim sonra işlemci alacağım.
O işlemciyi alınca uzaya çıkamayacaksın ki :) İ7 8700K al yanına da bir sıvı soğutucu daha ne olsun :) Masaüstü yönel bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00