i9-9900 KF OC test sonuçları

Sıcaklık aşırı olmadığı sürece sorun olmaz.

Sıcaklık değerlerin iyi stabil hale geldikten sonra rahat rahat kullanabilirsin.
Biraz önce stok halde OCCT power testi yaptım,stok haldeyken bile işlrmci 99-101 arası gezdi,test 30 dakika sonunda sorunsuz tamamlandı ama ben 30 dakikada 30 kere kalp krizi geçirdim.Değerler sırasıyla;
Max.
Anakart: 36
VRM: 91
İşlemci: 101
Ekran Kartı: 69
SSD: 49

Stok halde VRM ve işlenci sıcaklığı beni korkuttu açıkçası,kabul ediyorum ekran kartı ve işlemci bir arada %100 yük altında hiç olmayacak ama yinede anakart veya PSU dan bir zarar gelir mi emin olamadım. Çünkü bir kez başına gelir ve bütün sistem çöp olur bir parça yanarsa, bu arada power testini ilk önce 1.32 volt ile denedim fakat 1 dakika içinde binlerce - yanlış hatırlamıyorsam 5495 ti - hata tespit edilmiştir uyarısı çıktı OCCT de, 1.27 de kapandı, 1.32 de hata uyarısı verdi. O zaman da insan silikon şansızı mıyım diye düşünüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı