İ9-9900 KF+RTX 2080 Super Overclock Isı Değerleri

Cellat006

Hectopat
Selamlar herkese,

İşlemciyi manuel modda 1.30 volt ile 5 Ghz yaptım. OCCT testinde 50.dakikadan itibaren Furmark testini beraber çalıştırdım ve 20 dakika daha bu şekilde ikisi beraber devam etti. Herhangi bir kapanma,testlerin durması falan olmadı.Soğutma olarak Asus Rog Strix LC 240 mm kullanıyorum ve macun olarak Mastergel Maker'ı 3 gün önce sürdüm. Sizce sonuçlar normal mi? Bu şekilde kullanılabilir mi?

furmrk 15 dk+OCCT 1 saat 5 dakika toplam 3.PNG

furmrk 15 dk+OCCT 1 saat 5 dakika toplam5.PNG

furmrk 15 dk+OCCT 1 saat 5 dakika toplam 2.PNG

furmrk 15 dk+OCCT 1 saat 5 dakika toplam 8.PNG
furmrk 15 dk+OCCT 1 saat 5 dakika toplam 9.PNG

Gayet güzel değerler
Çok süper değerler.

Hayırlı olsun. 67 derece cidden mükemmel bir değer.
Hocalar,öncelikle dönüşleriniz için ve @Samotne Ciasteczka temenni için teşekkür ederim.Şimdi occt den baktım,işlemci toplamda 1 saat 13 dakika kalmış testte bunun son 20 dakikası furmark ile beraberdi. O zaman ben bu haliyle artık '' oldu :) '' deyip bırakıyorum. Sanırım işlemciyi manuel modda tutmam anakarta bir zarar vermeyecektir. Yani umarım :)

Hocalar,öncelikle dönüşleriniz için ve @Samotne Ciasteczka temenni için teşekkür ederim.Şimdi occt den baktım,işlemci toplamda 1 saat 13 dakika kalmış testte bunun son 20 dakikası furmark ile beraberdi. Ozaman ben bu haliyle artık '' oldu :) '' deyip bırakıyorum. Sanırım işlemciyi manuel modda tutmam anakarta bir zarar vermeyecektir. Yani umarım :)
Yok hocam gönül rahatlığı ile güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı