i9 9900K, MEG Z390 Ace ve RTX 2080 Ti Gaming X Trio Sistem İncelemesi

@Yararsız Üye Hocam sistem yük altında ses yapıyor mu? Fanlardan aşırı bir ses geliyor mu? (Video atmanız mümkün mü?
Bu arada inceleme için teşekkürler, harikulade olmuş.

Video çekme işine üşendim. Radyatör fanları her zaman en düşük devirde çalışıyor, hiç ses yok. En yüksek devirde de oldukça düşük ses düzeyleri var, en sessiz fanlar arasındalar. Maksimum düzeyde yanlış hatırlamıyorsam 25 dB altında sesi var.

Oyunlarda ve renderda ekran kartının fanlarından ses geliyor normal olarak. O da %55-60 civarına kadar çalıştığı için rahatsız edici bir düzeyde kalmıyor.

Anladım hocam keşke 30 saniyede olsa bir video alsaydı yine de. Peki bu ekran kartı ile 2K monitör mü kullanıyorsun yoksa 4K mı? Yakın zamanda bende şöyle bir sistem toplama niyetindeyim o yüzden soruyorum.
Video istememin sebebi de benim laptop jet gibi çalışıyor oyunlarda. Karşılaştırma yapmaktı amacım.

Konuyu hortlatıyorum ama ne kadar denk geldi bu sistem?
Çok zaman geçti, o zamanki fiyatları hatırlamıyorum. Zaten sistemde epey bir değişiklik ve ekleme de oldu. Şimdiki yedekleme sisteminin (4x4 TB SSD, 2x8 TB HDD) genel fiyatı 22 bin, monitörler 13 bin, çevre birimler 8 bin civarı tutar ama kasanın değeri için bir fikrim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…