mustafa1990
Centipat
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile F4-3600C16D-32GTZNC ITOPYA'da.www.itopya.com
Bunu alabilirsiniz. Ben yine de uğraşmaya değecek kadar fark yaratacağını düşünmüyorum. Boot süresi için de bellek ve depolama miktarınız arttıkça bilgisayar her seferinde açılırken bu bileşenleri okumak için doğal olarak artış miktarıyla orantılı daha fazla süre harcar, tek seferliktir, birkaç saniye etki eder (belki o kadar bile etmez) aradaki farkı hissedeceğinizi sanmıyorum. Anladığım kadarıyla çok para verdiğiniz için doğal olarak en iyisini istiyorsunuz ama biraz da fazla takıntı yapıyorsunuz gibi geldi bana![]()
Önerileriniz için çok sağ Ol'un ben sizler kadar detaylı bilgiye sahip olmadığım için kullanacağım bileşenleri az buçuk deneyimlerimle kendim oluşturdum ve aldım. İnce detaylar için de sizlerin yardımlarına ihtiyaç duyduğum için, biraz fazla takıntı yapmış olabilirim haklısınız. Ama işte hayatımda ilk defa bu kadar güzel bir sistem toplayacağım aşırı oyun seven birisiyim bu yüzden en iyisini istediğimden dolayı 3-5 FPS'yi bile önemsiyorum. Aslında fiyat farkı da yok önerdiğiniz RAM ile benim kendi aldığım RAM ile aynı fiyatta. Yani işin teknik boyutunu önemsiyorum sadece siz nereye odaklandığımı anladınız zaten.
Şimdi öğreneceğim tek bir teknik bilgi var 32 ile 64 arasındaki FPS farkı. Bazı insalar fark yok diyorlar, ama bazıları 32 daha stabil ve daha hızlı çalışıyor daha yüksek FPS alırsın diyor sizce 64'te aynı FPS'yi alır mıyım? Eğer 64'te performans değişmeyecekse sadece G.Skill ile değiştirmem yeterli olacaktır.