İade edilmiş ürünler tekrar satışa çıkıyor mu?

Bunu düşünüyordum da IPS paneli grafik tasarım için ne kadar uygun onu bilemedim Thinkpad almalıyım eğer tasarıma uygun rengi sağlamıyorsa.

Bunu almayın. Yük altına bininice çok ısınır pişman eder. 4600H olan modelini alabilirsiniz hocam sorunsuzca kullanırsınız üzmez.
 
HP için durum nedir?
Bir de bunların kullandıkları panel bilgileri renk dopruluk oranlarının paylaşıldığı veriler var mı?
 
Ne yaparsanız yapın HP Pavilion 15 serisinden uzak durun bence, hayatımın en kötü 1 yılını yaşattı bana bu bilgisayar bitmek bilmeyen sorunlarıyla.
 
Ne yaparsanız yapın HP Pavilion 15 serisinden uzak durun bence, hayatımın en kötü 1 yılını yaşattı bana bu bilgisayar bitmek bilmeyen sorunlarıyla.

Yeni kasada sorun yok bunu bir anlasakmı acaba her gelen geçen eski kasa kullanmış veya görmüş laf atıyor.
 
2020 de olup 2021 de tüm sorunların çözüldüğü nereden biliniyor peki? Hadi sıcaklık çözüldü diyelim berbat malzeme kalitesi, neredeyse her cihazında olmazsa olmaz coil whine problemi ve daha birçok sorun cidden sadece yeni bir kasa ile çözülmüş mü oluyor?
 
Son düzenleme:
2019 da olup 2020 de tüm sorunların çözüldüğü nereden biliniyor peki? Hadi sıcaklık çözüldü diyelim berbat malzeme kalitesi, neredeyse her cihazında olmazsa olmaz coil whine problemi ve daha birçok sorun cidden sadece yeni bir kasa ile çözülmüş mü oluyor?

2020 ve 2021 modelin malzemesi gayet yeterli. Coil whine sorunuda artık kullanıcılarda çok çok az yaşanmakta. Adamlar dersini almış koca 1 yılda yeni PC tasarlamış nasıl çözemesin sorunları. Hadi diyelim 2020 de çözemedi 2021'e girdik hala 2019'un sorunlunun kaldığınımı düşünüyorsun gerçekten.
 

Geri
Yukarı