Servisten rapor alin.Abiler sa.
Bir tane Kioxia M.2 SSD ile PCI-E1 adaptor almistim. Windows 10 kurulmadi diye iade ettim ikisini de. Adaptor onaylandi ama SSD reddedildi. Bunun hakkinda yapabilecegim bir şey var mı acaba?
Eki Görüntüle 1803485
Servisten rapor alin.
SSD'yi servise gönderip iade/değişim raporu alırsan o zaman iade edebilirsin.Windows kurulmama sorunu adaptor kullanıyorum diyeymis. Normal Windows goruyor ama sistem desteklemiyormus. Daha once konu acmistim. SSD saglam yani.
BIOS'unu modlayarak destek kazandırabilirsin. Sistem UEFI mi?Windows kurulmama sorunu adaptor kullanıyorum diyeymis. Normal Windows goruyor ama sistem desteklemiyormus. Daha once konu acmistim. SSD saglam yani.
BIOS'unu modlayarak destek kazandırabilirsin. Sistem UEFI mi?
SSD'yi servise gönderip iade/değişim raporu alırsan o zaman iade edebilirsin.
Evet. Anakart H81M-D r2.0.
Bu rehberi takip edersen modlayabilirsin. ZIP içindeki BIOS'u modlayayım deme sakın, o başka bir anakart modeline ait.Çözüldü: Gigabyte GA-H87-HD3 UEFI BIOS bootlanabilir NVMe disk desteği nasıl kazandırabilirim?
"Gigabyte GA-H87-HD3 (rev. 1.X)" marka anakartım var. Bootlanabilir NVMe disk desteği nasıl kazandırabilirim? Riskli bir işlem olduğunu biliyourm. Sorumluluk bana ait.www.technopat.net
Bu rehberi takip edersen modlayabilirsin. ZIP içindeki BIOS'u modlayayım deme sakın, o başka bir anakart modeline ait.Çözüldü: Gigabyte GA-H87-HD3 UEFI BIOS bootlanabilir NVMe disk desteği nasıl kazandırabilirim?
"Gigabyte GA-H87-HD3 (rev. 1.X)" marka anakartım var. Bootlanabilir NVMe disk desteği nasıl kazandırabilirim? Riskli bir işlem olduğunu biliyourm. Sorumluluk bana ait.www.technopat.net
Maalesef.Onun icin yine dönüştürücü almam lazim o zaman![]()
İşlem aynı, sorun olmaz.Bu arada model farkli benimki ASUS. Sorun olur mu?
Maalesef.
İşlem aynı, sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.