iAtkos M - Mac OS X 10.9 Sürümü

Verdikleri yardim klavuzu oku baska bisey degil. Insanlari salak yerine koyuyor. Exper e deniym hic takilmadan kurulum sayfasina ulasirken. Benim ux32vd takili kaliyorum. Sordugumda ise sistem ile uyumlu degildir yapacak biseyyok diyorlar. Baska yukleyebilcek varsa hodri meydan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzu belirtinizmi öyle bişey diceklerini sanmıyorum . -v GraphicsEnabler=No chamelon veya clover ile denedinizmi ? Zaten sisteminiz uyumsuz olsa söylerlerdi. Sizin sıkıntınız ile ilgileneceğim .

Hepsini denedim diyorum ya. Clomen calışmıyor hiç zaten. -v -x

20140512_113556.jpg

Ne yaptıysam elmada kalıyor. Yukleme ekranına gelemedım. Diyorum ki neden uyumsuzdu da soylemedınız. Sızın araştırmanız lazımdı. Arastırdım da yuklenen Asus ux32vd göremiyorum. Yardımcı olcak varsa sevınıırım. İnat oldu anlayacağınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bağışımı yaptım ancak gönderdiğim eposta yanlış mı? Diye düşünmeye başladım,gönderdiğim eposta adresi uphuck@yahoo.com yanlış ise alıntı yapıp cevaplarmisiniz lütfen.
Iyi sosyaller.

Ben ömrü hayatımda böyle saçma nedenden dolayı ( veya ayrıcalıktan ) ceza yediğimi hatırlamıyorum. Böyle bir olaydan dolayı ceza aldığıma inanamıyorum. Ama burda @MF arkadaşa sormak istiyorum.

Madem ben yazım yanlışı olan bir cümleyi alıntı yapmışım ve bana bir (1) gün süre ile forumda hiçbir etkinliğe katılamama cezası verdin. O zaman adama sormazlarmı yanlış yazana ne ceza verdin diye.

Arkadaş cezayı alan benim suçu işleyen başkası. Örtbas eden de sözde sorumlu ( bence sen ancak o büyük egondan sorumlu olursun) sandığımız kişi.

Ben konuya yazamazken hatayı işleyende istediği gibi yazıyor. Egosunu tatmin edip cezayı verende.

Ha bu arada bu yazının sonunun nereye varacağını da çok iyi biliyorum. Neyse onu forumdan atılınca yazarım artık. Neyse @MF arkadaş lütfen cevap ver.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı