iATKOS ML3U Mouse çalışmıyor

Hilal

Hectopat
Klavye çalışıyor fakat mouse çalışmıyor, fakat mouse'da bir arıza yok indirdiğim dosyaların arasında Restore ML3U to USB.pkg diye bir dosya var onu uefi diskin içinemi atmam lazım öyleyse hangi klasöre atmalıyım ? Teşekkür ederim.

Klavye çalışıyor fakat mouse çalışmıyor, fakat mouse'da bir arıza yok indirdiğim dosyaların arasında Restore ML3U to USB.pkg diye bir dosya var onu uefi diskin içinemi atmam lazım öyleyse hangi klasöre atmalıyım ? Teşekkür ederim.

Hangi aşamada çalışmıyor mouse. Biraz daha fazla bilgi vermeniz lazım.

Tab tuşu ile deneyin.

Loading kernel cache file 'system\Library\Caches\com.apple.kext.caches\Startup\kernelcache'... sorunu ile karşılaşıyorum sorun nedir tam olarak, nasıl düzeltebilirim ?
-v -x -f graphıcsenabler usekernelcache komutlarının dışında birsürü komut denedim gene olmadı ayrıca 10.8.2 kurulumu denedim aynı hata geldi.

Güncel halâ çalışmıyor mouse.

Öncelikle S.A Beyler benim mousumda ışık yanıyor usb girişli.Kişisel Bilgisayar Ayarları=Cihazlar dan bakıyorum Mouse etkin ama Kıpırdamıyor Yeni Format Atsam Olurmu?Atsam ama ben windows 8 kullanıyorum yeni Atsam ama bendeki windows 8 in ürün kodunu bilmiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ? Birde Hopörlörümden neden se ses gelmiyor ve realtek i denediğimde aygıt başka bir uygulama tarafından kullanılıyor diyor nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz? :matrix::matrix::lanet:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı