İbresi 330 km hız ve üstü olan en az 2020 model 5 kapı arabalar

Audi RS6 Avant. Onun haricinde station olan 300+ çıkabilecek araba bilmiyorum. Mercedes'de yok, BMW'de de yok. Başka firmaların ürün gamını gözümde canlandırıyorum ancak RS6 Avant haricinde istediğiniz kriterlerde SW yok. Sedan hepsi.

Audi RS6 Avant. Onun haricinde station olan 300+ çıkabilecek araba bilmiyorum. Mercedes'de yok, BMW'de de yok. Başka firmaların ürün gamını gözümde canlandırıyorum ancak RS6 Avant haricinde istediğiniz kriterlerde SW yok. Sedan hepsi.

Hocam İlla station wagon olmasına gerek yok bir de bütçem 5.5 milyon maksimum.

Araba fiyatlarından haberim yok o sebeple de spesifik olarak araba göstermeyeceğim. Her Alman'ın aradığınız segmentte bir aracı var. Teknolojik olması açısından Mercedes-Benz E63 AMG veya AUDI RS5 seçilebilir. BMW'ler biraz daha standart, diğerleri kadar koca ekranları veya oyuncakları yok.

Amerikanların spor-sedan tarzı araçları yok, japonlar uzun zamandan beri "düzgün" bir spor araba üretmiyor. Ancak Almanlarda aradığınızı bulursunuz.

Station Wagon ne yapacaksın hocam? Amerikanlarda Camaro,Challenger bakabilirsin bu bütçede. Ford'dan mustang 5.0 bakabilirsin fakat fiyatı ne bilmiyorum açıkçası 2.3 Fastbackler 2.5 milyon civarıydı. M5 E60 bakabilirsin. Japonlardan 350z Cabrio veya Coupe Bakabilirsin.

Şunu söyleyeyim. M5 E60'a eski diyip geçme. Temiz, yıpranmamış olanlar var. 330'a kadar "bana mısın?" Demez.

Station wagon ne yapacaksın hocam?

1986 yılında 240 Turbo Wagon'un çıkışı ve ardından Audi S2, 850r gibi modeller ile birlikte adeta hızlı Station'lar akımı başlamıştır ki Audi bunu binek RS6 üretmeyerek halen devam ettiriyor. Hızlı bir station wagon hem piste çıkar, hem kalabalık yolculuğa çıkar yeri geldiği zaman yük bile taşır. Aslında Station'lar dururken diğer arabaları ne yapacaksınız? Camaro klostrofobik bir otomobil, Mustang desek kilitli diferansiyeli hatta yakın döneme kadar bağımsız süspansiyonu yoktu. Saydığınız üç Amerikan'da gündelik kullanıma özellikle Türkiye gibi tutuşun iyi olmadığı asfalta sahip bir ülkede yatkın değil. E60 M5 güzel bir araba olsa da m motorların piston kol yatağı problemi ve smg şanzımanı ile yine gündelik bir araç değil fazla nazlı. Arkadaş 5 kapılı bir araba dediğine göre keza coupe bir araç zaten işine yaramıyor. Audi RS6 ki diğer alman alternatifleri en doğru tercih. Performans istediğinde iliklerine kadar performans verip gündelik sakin kullanımda ise eski modellerine nazaran çok daha makul yakıt tüketimi ile şehir içinde gündelik sürülebiliyorlar.

Dosya Ekleri

• 1200x-1.jpg
    1200x-1.jpg
    166,7 KB · Görüntüleme: 60

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı