İç güzellik mi yoksa dış güzellik mi?

Tartışılan o kutsal soru cevapları bekliyorum.

Kimse yalan söylemesin birisinden hoşlandığında ilk olarak dış görünüşe bakarsınız değil mi? Daha sonrasında iç güzelliğe aslında ikisinin de olması gerekir iç güzellik olmazsa dış güzelliğin anlamı kalmaz günümüzde çoğu insan sadece dış güzelliğe bakarak sevgili oluyor.

Kesinlikle dış güzellik. Çirkin, şişman, bakımsız birinin içi mükemmel olsa ne olur? Kimse gidip de içi güzel mi diye uğraşmaya çalışmaz. Yakışıklı, güzelsen için çirkin olsa bile, ilişkiyi oldurmak için uğraşır karşı taraf.

Kişiden kişiye göre değişir, topluma göre genel olarak dış görünüş daha ilgi çekicidir ve bunun birçok sebebi olabilir. Ayrıca bence artık kimse kimsenin dış görünüşüne baktığını düşünmemeye başladım, kimse kimseyle neredeyse muhatap olmuyor çünkü kafayı tozuttuk.

dis guzellige herkes bakar ama asik olmak icin bence birini cekici bulmalisiniz ve "ilk goruste ask" da dis gorunuse bagli dogru fakat dis gorunusun guzel olup olmamasi degil dis gorunuste o insanda olan size cekici gelen bir sey sonucu olur. Bu guzellik algilari baz alindigi zaman "cirkin" olarak siniflandirilan bir sey bile olabilir veya kimsenin dikkatini cekmeyen bir sey. Ben ilk askta olan seyin bu oldugunu dusunuyorum ve bir insanin bir seyi cekici bulmasi sonucu birinden hoslanmasinin yanlis bir sey olmadigini savunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı