İç savaş çıkar mı?

Taliban'ın bunca yıldır ekonomisinin iyi olmasının tek sebebi: Uyuşturucu. Bunu herkes biliyordur bence, biliyorsunuz değil mi Mümin kardeşlerim :D
Biliyoruz, ve Dünya üzerinde eroinin artık piyasa yapmadığını ve sentetik hapların daha çok kullanıldığını da biliyoruz. Ayrıca Amerika'nın eroin için işgal etmeye çalıştığını ve eroin piyasa yapmadığı için çekildiğini de.

Adam 5-10$'a aldığı eroinin karşılığını .50-1$'lık sentetikte buluyor. Ayrıca sentetiğin dönüşü var ama eroin bağımlılığının dönüşü yok.

Devir değişti, eroin 20-30 sene önce çok popülerdi.

Talibanı hafife alma, Amerika bile yenemedi. Biraz daha uzatıcam hahaha atanlar gelmiş. Amerika çok rahat kazanır ama orada hala sivil halk var ve Afganistan çok dağlık bir alan, taliban oranın yerlisi her yeri avucunun içi gibi biliyor ve bu adamlar dinleri için ölmeye hazır adamlar.
Tamam.

Bak işte o dediğin olmaz. 🙂
Nedenmiş? Milletin bıktığını görmüyor musunuz?
Ben de o dönemlerde belki işsiz bir genç olacağım. Ve emin olun, işsiz bir gencin kaybedeceği bir şey kalmamıştır. 30 yaş üstü kimse çıkmasa bile gençlerin sokağa çıkacağından emin olabilirsiniz.

(Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu'nun kazanacağına ithafen böyle bir cümle kurduysanız sorun yok, üst paragrafı göz ardı edebilirsiniz.)
@Kakaolu Puduk gülücük atmanın sebebi nedir?

İç savaş çıkarsa ne Ak parti kalır ne Afgan kalır ne de Suriyeli kalır. O kadar net söylüyorum. Herkes tek yumruk olur ve iç savaş çıkartanların da, iç savaşta kullanılan aparatların da kafasını ezer. Türk milleti zor zamanlarda her şeyi kenara bırakır ve vatanını kurtarır.

Siyasi partilerin tümü istemeden de olsa halkı kutuplaştırıyor.
Bu durumda ülke için bir tehdit oluşturuyor.
Dışarıdan gelen mülteciler ise arada kaynar gider.

Ben de o dönemlerde belki işsiz bir genç olacağım. Ve emin olun, işsiz bir gencin kaybedeceği bir şey kalmamıştır. 30 yaş üstü kimse çıkmasa bile gençlerin sokağa çıkacağından emin olabilirsiniz.

(Mansur Yavaş veya ekrem imamoğlu'nun kazanacağına ithafen böyle bir cümle kurduysanız sorun yok, üst paragrafı göz ardı edebilirsiniz.)

Teknik olarak, millet bıktı ise seçimi kazandırmaz ve böylece savaş olmaz.
Bıkmadı ise seçer ve yine savaş olmaz.

(Mansur Yavaş veya ekrem imamoğlu'nun kazanacağına ithafen böyle bir cümle kurduysanız sorun yok, üst paragrafı göz ardı edebilirsiniz.)

Kazanamayacaklar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı