Biranın tadı neden çok kötü?

Tabii alışma gibi bir durumda söz konusu ama sırf içmek için," 2 haftada 1 içmek için " gibi bir mantıkla içmenize gerek yok hocam. Alışma durumu olsa da ağız tadınıza uygun değilse zorlamaya gerek yok. Eğer sevmediyseniz kendinize bir bağımlılık oluşturmamanızı tavsiye ederim.
 
Kesinlikle evet. Az daha kusucaktım. Tekellerde var mı dediğiniz bira çeşidi?

Sanırım yok. Alkol önerisinde bulunmak istemem çünkü yenisiniz ve bağımlı olabilirsiniz. Ben nadiren içerim ve içtiğimde de şarap, viski veya votka tercih ederim. En rahat içileni şarap.
 
Ben birayı ilk içmeye başladığımdan beri çok sevdim. Denemediğim bira çeşidi yoktur herhalde. Haftada 2-3 tane keyif için içerim. Ama kesinlikle bir süre sonra kahve gurmelerinde olduğu gibi her birinin tadının farklı olduğunu çok net anlıyorsun. Genelde bira hammalıktır derler ama içmesini sevene ve bilene değil bence :)
 
Viski vodka onlar daha mı ağır ve tadı nasıl biraya göre?

Fiyatları pahalı ve neye göre içeceğinize vs. göre de değişir ve ikisi de biraya kıyasla daha ağırdır özellikle votka. Farklı seçenek olarak özellikle daha ağır olan alkolleri tercih etmenize gerek yok bence. Alkol sık sık kullanılacak bir şey kesinlikle değil.
 
Haftada 2-3 tane keyif için içerim.
Keyif için bence şarap içilir. Partnerinizle güzel bir restoranda oturmak güzel oluyor. Eve dönerken arabayı kim sürecek bilmem ama ikinizden birisi olmamalı. Ya taksi ya metro. :D
 
En rahat içeceğiniz şey kokteyl olacaktır. Ancak çok ağır kokteyller olduğu gibi hafifleri de var.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı