Eser miktarda alkol bulunan meyve suyu ama fiyatı esrar gibi.En rahat içeceğiniz şey kokteyl olacaktır. Ancak çok ağır kokteyller olduğu gibi hafifleri de var.
Meyve suyula vodka viski bira karıştırsın kendi kokteyilini yapsın benim tavsiyemEser miktarda alkol bulunan meyve suyu ama fiyatı esrar gibi.![]()
Oranı tutturamazsa ve o kadar alkolü karıştırırsa yatak odasının yolunu bile bulamaz.Meyve suyula votka, viski ve bira karıştırıp kendi kokteylini yapsın benim tavsiyem![]()
Volim al hocam sen 2 taneye kafayı bul sonrası sende.
Türkiyedeki alkoller bence başlı başına kötü tad olarak, gerçekten biraları berbat yani bir video görmüştüm yurt dışından gelen çocuklar türk birası deneyince tükürmüşlerdi beğenmemişlerdi.Oranı tutturamazsa ve o kadar alkolü karıştırırsa yatak odasının yolunu bile bulamaz.
Bence içmek için kendisini zorlamasına gerek yok. Zaten zararlı madde tüketiyor, ertesi gün bir ton su falan içme isteği geliyor. Üzerine bağımlı da olabilir. Restoranda falan fırsat buldukça rastgele deneye deneye ilerleyebilir. Sevdiği denk gelmezse de kola ya da ayran ile devam.![]()
Hangi açıdan bakarsan bak zararlı bir bir içecek. Üstüne tadını da beğenmiyorsan neden içmek için bu kadar çaba sarfediyorsun? İçme.
Keyif için bence şarap içilir. Partnerinizle güzel bir restoranda oturmak güzel oluyor. Eve dönerken arabayı kim sürecek bilmem ama ikinizden birisi olmamalı. Ya taksi ya metro.![]()
Herkesin damak tadı değişiktir zaten, ben birayı ilk içtiğimde tükürmüştüm içemedim midem bulandı, belki şarabı beğenicem bilemiyorum.Abi işte damak tadı çok değişik bir şey, ben de şarabı ağzıma sürmem zorunlu olmadıkçaVarsa yoksa bira, viski, rakı
![]()
Herkesin damak tadı değişiktir zaten, ben birayı ilk içtiğimde tükürmüştüm içemedim midem bulandı, belki şarabı beğenicem bilemiyorum.
En güzeli hiç bulaşmamak aslında. Ben uzun bir süre bıraktım alkolü, hatta bıraktığımın haftasında meyhaneden, bardan çıkmadım nefsimi zorlamak için. Hem sağlığıma hem de cüzdanıma pozitif etki bıraktı. Sonra bir gün canım çok çekti tekrar başladım. Ha öyle çok mu içiyorum? Hayır, haftada 2-3 bira anca içerim maksimum. O da keyif için zaten. Ama bu zamana kadar hiç başlamasaydım keyif için gider çay içerdim, kahve içerdim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.