İçerik üretecek biri için NVDIA kart şart mı?

partalcı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar neden içerik üreticiler için NVIDIA çok öneriliyor? Onun yaptığını AMD kartlar yapamıyor mu? Yani ben hem yayın hem de YouTube videosu için masaüstü sistem toplamak istedim ama herkes NVIDIA almamı istiyor. Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar neden içerik üreticiler için NVIDIA çok öneriliyor? Onun yaptığını AMD kartlar yapamıyor mu? Yani ben hem yayın hem de YouTube videosu için masaüstü sistem toplamak istedim ama herkes NVIDIA almamı istiyor. Yardımcı olur musunuz?
Pek detaylı bilmiyorum lakin NVIDIA kartların bu konuda daha elverişli parçacıklara sahip olduğunu duydum.

Hocam NVIDIA daha populer ondan diyorlardır veya sponsordur bundan 7 8 sene once ismini bile duymadığım ekran kartıyla videolar çekiyordum AMD'de bayağı güçlü ekran kartı üretiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam NVIDIA daha populer ondan diyorlardır veya sponsordur bundan 7 8 sene once ismini bile duymadığım ekran kartıyla videolar çekiyordum AMD'de bayağı güçlü ekran kartı üretiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Üretiyor-du geçen aylarda yüksek grafikli kartlar üretmeyi bırakıp sadece giriş ve orta segment kartlar üreteceğini açıkladı. NVIDIA artık üst segment kartlarda TEKEL haline geri göndü.

Yani ben 7800XT almayı düşünüyorum çünkü aşırı pahalanmış kartlar. 4070 Ti geçen aya 25 binden bulunurken 30'dan aşağı kart yok. 4060 Ti alacağıma RX 7800 XT alayım dedim. Forumda da biraz dolaşınca NVIDIA içerik üreticiler için en iyisi lafını gördüm. Sormak istedim.

Hayır değil, ama en iyi seçenek odur. CUDA Core teknolojisi ve diğer NVIDIA varlıkları sayesinde.
İstersen git AMD veya Intel GPU al. Senin kararın ama NVIDIA her zaman en iyi seçenekti.
Video edit için en iyi kombinasyon F olmayan bir intel CPU (Quicksync için.) (12600K örnek verilebilir) ve NVIDIA GPU

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı