AMD vs NVIDIA ekran kartı

Ray Tracing nasıl AMD'de yok hocam?

Evet NVIDIA'nın bir nesil gerisinde diyebiliriz ama yok demek biraz ağır oldu.

Ray Tracing AMD'de NVIDIA kadar stabil değil ama zamanla düzelteceklerdir. Zaten Ray Tracing hala çok fazla oyunda olmadığından dolayı çoğu kişinin umurunda olmayabiliyor.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Diyelim ki RX 6700 XT (+ onu besleyebilecek bir işlemci) tercih ettim. Kaç yıl boyunca Rocket League'de en yüksek ayarlarda 144 ve üzeri fps alabileceğim? Sorma sebebim oynadığım tek rekabetçi oyun kendisidir. Eğer bu tarz bir sistem beni minimum 5-6 yıl götürmezse bütçemi artırmayı düşüneceğim.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Diyelim ki RX 6700 XT (+ onu besleyebilecek bir işlemci) tercih ettim. Kaç yıl boyunca Rocket League'de en yüksek ayarlarda 144 ve üzeri FPS alabileceğim? Sorma sebebim oynadığım tek rekabetçi oyun kendisidir. Eğer bu tarz bir sistem beni minimum 5-6 yıl götürmezse bütçemi artırmayı düşüneceğim.

Şu anda 6700 XT'li bir sistem alıp ağırlıklı Rocket League oynayacaksanız yüksek ihtimalle 10 yıl bile götürür. Tabii Rocket League ağır güncellemeler almıyorsa.

Ray Tracing nasıl AMD'de yok hocam?

Evet NVIDIA'nın bir nesil gerisinde diyebiliriz ama yok demek biraz ağır oldu.

3070'ten daha güçlü olan bir kartın RT açıldığı zaman 3060 seviyelerine düşmesi gibi bir durum varken açıkçası böyle olacağına hiç olmasın dedirtiyor.

Böyle olacaksa ne gerek var koymasınlar.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Diyelim ki RX 6700 XT (+ onu besleyebilecek bir işlemci) tercih ettim. Kaç yıl boyunca Rocket League'de en yüksek ayarlarda 144 ve üzeri FPS alabileceğim? Sorma sebebim oynadığım tek rekabetçi oyun kendisidir. Eğer bu tarz bir sistem beni minimum 5-6 yıl götürmezse bütçemi artırmayı düşüneceğim.

RT falan açma gibi bir derdin yoksa kullanıma bağlı ama 5-6 yıl rahat götürür.

NVIDIA pahalı olsa da her türlü AMD'den iyidir, AMD almayın adırtmayın. Sürücü denen şeyin ne olduğunu öğrensinler önce, bir de düzeltti demeyin Hala sorunlu.

Çok rahat götürür hocam ama birkaç ayar düşürmeniz gerekebilir o da oyuna bir grafik yaması gelirse tabii.

NVIDIA pahalı olsa da her türlü AMD'den iyidir, AMD almayın adırtmayın. Sürücü denen şeyin ne olduğunu öğrensinler önce, bir de düzeltti demeyin Hala sorunlu.

Ben ne Windows kullanırken ne Linux kullanırken tek bir sürücü problemi yaşamadım. AMD sürücüleri NVIDIA sürücüleri kadar uyumsuzluklara uyum sağlayamıyor. Eğer sistemde aksyan bir süreç varsa AMD sürücüsünden patlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı