Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar HDD mi 160 vs 300 GB olarak ikiye ayırmıştım (tek HDD'yi) ve ikisininde içerisinde belli miktarda dosyalar var ayırdığım diskdeki boş olan kısmı diğerine ekleyebilir miyim veya eklersem dosyaların bozulma riski var mı?
Risk varmış, fakat birimi genişlet deyince bana kalırsa kayıp olmaz ama denemedim açıkçası.
Ama şöyle yazmış arkadaş.
Sorunu şöyle hallettim; disk yönetiminden eski diskin C sürücüsünü sil dedim. Ardından yine eski sürücünün D bölümüne gelip birimi genişlet dedim ve Windows otomatik olarak C sürücüsünün boyutu kadar alanı eklemek istedi. Ayarlar ile oynamadan ileri dedim ve hızlı bir şekilde eski diskin C ve D birimini birleştirerek tek disk yaptı.
Yani birindeki dosyaları diğerine atıp boş kalanı sil diyorsun diğerine gelip birimi genişlet deyince oluyormuş.