xXx_İskeletor_xXx
Centipat
Windows gibi görünüyor. Ancak kullanımı kolay mı?
Görünümü Windows'u andırsa da, Windows'tan farklıdır. Kısıtlı özelliklere sahip bilgisayarlar içindir. Mesela 1 gb. ram olan makinede rahatlıkla çalışır. Zor mu, aslında hiç bir pencere yöneticisi zor değil, eğer yeni şeyler öğrenmeye açıksan...Windows gibi görünüyor. Ancak kullanımı kolay mı?
İşleri berbat edersem diye köşede duran bir kurtarma aracı olarak kullanıyorum. 2000'lere dönmek isterseniz kullanılabilir.
Yine de bence X'i bırakmanın vakti geldi. Wayland performansını köşeye itelemiş olursunuz ıcewm kulanarak.
Şahsen hiç Nvidia kullanmadım. Anti marka takıntım var. Intel ve Nvidia kullanmıyorum.NVIDIA ekran kartlarında peki? Wayland sıkıntılıymış.
Şahsen hiç NVIDIA kullanmadım. anti marka takıntım var. Intel ve NVIDIA kullanmıyorum.
Ama Reddit'de gördüğüm kadarıyla sorun yaşayanlar oyun oynayan kişiler oluyor.
İşleri berbat edersem diye köşede duran bir kurtarma aracı olarak kullanıyorum. 2000'lere dönmek isterseniz kullanılabilir.
Yine de bence X'i bırakmanın vakti geldi. Wayland performansını köşeye itelemiş olursunuz ıcewm kulanarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.