İçimi döküyorum

İnsanlar refah seviyesinden, ekonomik problemlerden dolayı yaşama sevincini kaybedip burada konu açıyor, bazı primatlarda gülücük atıyor. Belli ki refah seviyesinin çok yüksek olduğunu falan düşünüyorlar. Sövüyorum. Her bireyine sövüyorum. Gülücük atmaya devam edin.

Aha bahsettiğim primatlar geldi bile. :D
 
Biletimi alayım da gideyim güzel ülkemden. Çekilmez çünkü.

Bir şey değişmediği zaman, yani şimdiki düzen devam ederse zaten çekilmez bir bataklığa doğru sürükleniyor olacağız. Bırakalım da işi bilen birisi devralsın. Gül gül daha çok güldürcez sizin gibileri.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar, biliyorum yaşamak çok zor. Haklısınız. İntihar etmeyi çözüm olarak görüyor bazıları. Aileniz ne yapar? Yapmayın...
Psikoloğa gideceğim ben, orada yüz yüze anlatabilirim derdimi. İntihar edip ailemi üzmeme gerek yok (1-2 dakika sürdü intihar etme düşüncesi ama gerek yok dedim güzel günler var dünyada). İllaki güzel günler gelecek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
26 yaşındayım. Henüz bende doğru yolu bulabilmiş değilim. Bende kendime bir süre verdim. Büyük ihtimalle bende intihar ederim gibime geliyor.
Hocam sizinle başka forumlarda konuşmuştuk, belki hatırlarsınız. Sosyal medya hesabınız varsa sizinle konuşmak isterim. Belki fikrinizi değiştirebilirim, belki hayata bakış açınızı değiştirebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Psikoloğa gideceğim ben, orada yüzyüze anlatabilirim derdimi. İntihar edip ailemi üzmeme gerek yok. İlla ki güzel günler gelecek.
Elbette güzel günler gelecektir. Pes etmeyin, güçlü insansınız eminim. Hayallerinizin peşinden koşun. Aileniz sizi mutlu görünce onlar da mutlu olurlar. Her daim mutlu olun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı