İçimi Döküyorum

Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Ölünce kesin olarak bir şey bilmiyoruz. O zaman neden yaşıyoruz? Durup bir düşünün. Hayattan nefret ediyorum. Her zaman üzülüyor, kafamda cevapsız sorular takılıyor. Türkiye gelişecek / batacakmış. Dünya yarın patlayacakmış. Bir gram umurumda değil. Babam, soyumuzu devam ettir diyor. Neden? diyorum. Cevap veremiyor. Bir arkadaşımın olmasını istiyorum. Arkadaşım olunca onun başka birisine ''Takma salak zaten o'' diyen ağzına vurasım geliyor. Ama içime kapanığım. Kimseye vurma konusunda da kıyamıyorum. Bana böyle cevap verilince üzülüyorum. Bana ne diyemiyorum. Çünkü kendimi ezik hissediyorum. Kendimi düşünüyorum. Ben de onları ezmeye çalışıyorum. Ama yapamıyorum. Kimsenin umurumda olmamasına uğraşıyorum. Ama yapamıyorum. kimsenin umurunda değilim. Bir şeyin üzerinde birinci olanı herkes tebrik ediyor, ben nefret ediyorum. Ben de yaparım diyorum, yapamıyorum. O yetenekli, ben yeteneksizim. O yakışıklı, ben değilim. O zengin, ben değilim. Onun sesi güzel, benim değil. Onun kız arkadaşı olmuş, benim olmamış. Bir tane bile. Sadece merak ediyorum nasıl davranıldığını, nasıl zaman geçirildiğini. Bir kez olsun ailemden başka birisiyle kafeye gitmedim. Benden iyi olan herkesten nefret ediyorum. Öldüreyim kendimi diyorum, ama korkuyorum.

Son düzenleme:
Senden iyi olan birinden nefret etme, örnek al. Nefret ederek başarısızlığını sürdürürsün sadece ve toplum tarafından hoş karşılanmazsın. Bu huyun yüzünden zaten çevrende arkadaş diyebileceğin 1 kişi bile kalmamış, belli.

Herkes yetenekli olacak, yakışıklı olacak diye bir şey yok. Bunların bazıları doğuştan gelir ama çalışarak da geliştirilir. Eline havya almamış adam tabii ki de lehim yapamaz. 5-6 kere yaptıktan sonra ise güzelce öğrenir ve yapabilir artık. Olay bu.

Lise çağlarındasın sanırım, bir abi olarak sana nasihat vermeyeceğim. Sevmem. Naçizane tavsiyem insanların dediklerini pek de umursama. Ama insanlardan da uzaklaşma, kaynaş.

Ben lisede 1 kızın elini bile tutmadım. Pişman mıyım? Yo, ergenliğini doruklarında yaşayan salak bir kızın peşinde koşup geleceğimi karartacağıma o yılları çalışarak geçirdim. Şu an hayatımı yaşıyorum. Kızlar da istemediğin kadar peşinden koşuyor bu saatten sonra :)

10 yıl sonra ne salak düşüncelere girmişim, gençliğim boşa gitmiş deyip kendine kızacaksın. Bunu yaşamamak için bir yerden başla, gerisi gelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Takma kafana arkadaşım. Senin gibi olan bir sürü genç insan var. Kendin nasıl isen öyle kabullen, nasıl isen öyle davran. Şimdiye kadar arkadaşının olmaması yada sevgilinin olmaması bir kayıp değil hatta duruma göre iyi bile olabilir. Arkadaşı olup belaya bulaşan çok yada sevgilisi olup kendine dert eden çok.
Kendini sev, ben böyleyim diğer insanlar düşünsün diyip geç. Hayat kendini üzecek kadar basit değil. Herkese bir hayat verilmiş iyi yada kötü bunu yaşamalısın. İntihar çare değil yaşamdan zevk almalısın. Böyle düşündüğün sürece asla zevk alamazsın hayatı kendine zehir edersin.
Diğer insanları bir hedef olarak düşünme. Mesela ben bir konuda başarılıyımdır ama sen değilsindir ama başka bir konuda ben değil sen başarılısındır. Herkes her işte başarılı olacak diye bir durum yok olamazda zaten.
Kendini keşfet kendine hobiler bul zevk alacağın şeyler ile uğraş hayattan keyif almaya bak.
İnan hayat üzülmeye değmez.

Bunları ben de yaşadım, ve hala yaşıyorum. Ben en çok da hiçbir zaman gelecekle ilgili plan yapmadığıma kızarım. Sevdiğim işler, ilgi alanlarım oldu fakat hiçbir konuda kendimi geliştirebildiğimi düşünmüyorum. Ama yine de bir hayalim var ki, o da yaşadığım şehirden uzaklaşıp bambaşka, tamamen yabancı bir şehirde ''0''dan başlamak. Ne olursa olsun insanı bu motive eder ve bence hayata karşı kazanmak başarmakla ilgili değil; hayatın ne kadar berbat bir yer olduğunu olabildiğince düşünmemekten geçer. Eğer bunu yapabilirsen, ne olduğun yada kim olduğunun bir önemi yok, o zaman kazanan sensin demektir.

Ortaokuldayken halim buydu daha doğrusu 8. Sınıfta, dostum tek diyeceğim böyle yapa yapa sağlığından olacaksın. Şuan hastaneden çıkmış ve eve gidiyorum nedeni ise kalbimden kaynaklı, hayatta hiçbir şeyi umursamayan bir insan olma seni seven insanları kırarsın. Kimseyi sevmemezlik yapma Aseksüel olursun ve ömür boyu yalnızlık :)
Sosyal Medyayı kullanmayı bırak daha fazla sinirleneceksin, oyun oynamaya başla mümkünse Dark Souls, Skyrim gibi RPG olsun ki okuldan geldiğin an ona koş :)
Şuan bende liseliyim sevgilim oldu hastaneden çıkamadan ayrıldım çünkü intihara meyilli bir insanım ve denedim kaç kez sonuç, 8. Ameliyata gireceğim 2 ay sonra :p Sakın vücuduna zarar verme yalnız insan ol kitap oku sessizce yaşa bu hayatı. Birilerinin yaptıklarını kıskanma en büyük hatan bu sanırım.

Yani 80 IQ birisi bile arkadaşın en fazla 18 yaşında ve belli bir derecede de mental sorunu olduğunu anlayabilir bence. Yardımcı olmayacaksanız iğrenç yorumunuzu da kendinize saklayın en iyisi.
2-3 cümleyle IQ belirlemeniz de baya iyiymiş. İnsanları ölçebilecek düzeyde olduğuna emin misin?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı