- Makaleler
- 65
Umarım vermemişsinizdir.benden ödev istemiş.
Umarım vermemişsinizdir.benden ödev istemiş.
Umarım vermemişsinizdir.
Bende önceden öyle şeyler yaşıyordum hocam ergenlikten dolayı olabilir bir de büyüdüğünüz için eski şeylerden zevk alamıyor olabilirsiniz.
@freakcnsl oğlum neden veriyorsun? Seni kırmak ya da gücendirmek gibi bir amacım yok. Ama birisi sana ne yapıyorsa ona göre davranışını şekillendirmen lazım.
@freakcnsl neden rezil olacaksınız ki? İnsanın hakkını araması ya da kendini savunması rezil olmak anlamına mı geliyor?
Hocam 2 tane arkadaşım vardı. Biri X kişisi diyelim diğerine de y kişisi diyelim. X kişisi bana durduk yere küsüyor. Ne kadar sorunun ne olduğunu sorsam dahi umursamıyor. Üzüldüğüm şey benim ilk arkadaşımın olmasıydı. Y kişisini de arkadaşım sanmıştım. Kötü günlerim de hiç yanımda olmadı. Kendimi ifade edemiyorum, içime kapanığım diye kendilerini üstün gördüler. Umursamadılar beni. Duygularım yok sandılar. Sürekli benimle dalga geçiyorlar. Küçük düşürüyorlar.
Hocam ailem izin vermiyor. Yoksa çoktan gitmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.