İçimi nasıl rahatlatabilirim?

@freakcnsl oğlum neden veriyorsun? Seni kırmak ya da gücendirmek gibi bir amacım yok. Ama birisi sana ne yapıyorsa ona göre davranışını şekillendirmen lazım.

@freakcnsl neden rezil olacaksınız ki? İnsanın hakkını araması ya da kendini savunması rezil olmak anlamına mı geliyor?

@freakcnsl bak ağlamayacaksın. Gerekirse karşındakine çok yüksek sesle bağıracaksın. Kendini ezdirmemen gerek.

Hocam 2 tane arkadaşım vardı. Biri X kişisi diyelim diğerine de y kişisi diyelim. X kişisi bana durduk yere küsüyor. Ne kadar sorunun ne olduğunu sorsam dahi umursamıyor. Üzüldüğüm şey benim ilk arkadaşımın olmasıydı. Y kişisini de arkadaşım sanmıştım. Kötü günlerim de hiç yanımda olmadı. Kendimi ifade edemiyorum, içime kapanığım diye kendilerini üstün gördüler. Umursamadılar beni. Duygularım yok sandılar. Sürekli benimle dalga geçiyorlar. Küçük düşürüyorlar.

Hocam ailem izin vermiyor. Yoksa çoktan gitmiştim.

Dostum sunu sakin unutma ilk arkadasimdi tek arkadasimdi laflarina takilmamalisin. Bu sene bej de bir suru olay yasadim yakinlarimla arkadaslarimla ama dusunmen gereken şey su ben elimden geleni yaptim benim kotu gunumde yanimda olmayanla isim olmaz, kimseye ihtiyacım yok. Kac yillik dostluk iliskilerimi bitirdim henuz yasin daha kucuk onune bir suru insan çıkacak sakin kendini 2 3 insana kitleyip sadece onlarda kalma. Su hayatta kendinden cok kimseyi dusunup kafana takmicaksin cunku hiçbir şey degismiyor sadece kendin yoruluyorsun. Onune daha bir suru insan cikacak lise hayatin universite hayatin olacak kendini insanlara hemen baglama kac yillik da olsa arkadaslik dostluk hepsi bitiyor insanlar degisebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı