İçinizde ukte kalan donanımlar nelerdir?

Evet soru başlıkta. Sadece donanım parçaları olarak sormak istedim. Hayatınızda genel olarak içinizde kalan ukteleri sormuyorum, onlar için çok konu açılmış zaten. Burası teknoloji platformu olduğu için sorum bu şekildedir.

Vakti zamanında içinizde kalan, alamadığınız için üzüldüğünüz donanım parçaları var mıydı? Hala bir şekilde elinize geçse, şu an performanssız olsa bile sizi mutlu edecek parçalar?

NVIDIA GTX 1080 Ti.
NVIDIA GTX 480.
NVIDIA GT 9800.
NVIDIA FX 5700.
Intel i7 1. nesil herhangi bir işlemci.
Intel Quad Core serisi.
AMD FX 8 serisi (gerçi kullandım ama çok geçti artık.)
Bunlar çok içimde kalmıştı ilk çıktığı zamanlar.

Keşke 2 sene önce GTX 1660S istediğimde aileme almaları için baskı yapsam. Şu an almak istesem bir şey demezler ancak ekonomik şartlar malum.
 
Ne güzel bir sene önce 1500 TL'ye RX 570 alacaktım. Keşke alabilseydim.
 
Zamanında G105 diye bi kartım vardı. GT 420 almak için can atardım. Bir de çok kez GTX 1080 Ti sahibi olmak istemiştim. Ekonomi bu duruma gelince artık eski heves yok.
 
ATI X1650 en isteyipte alamadığım karttı 50 liraydı be ne günlerdi o zamanlardada alamıyormusuz aslında :D Crysis ilk çıktıgında X1550 vardı Low oynayabiliyordum o zamanlar X1650 ile medium ayarlar açılıyordu Crysis'i mediumda oynayamadık gaz yağı alamadık. ATI HD 3650 agp misal onu da hep merak etmiştim o zamanlar bir de Core 2 Duo QX9600 Extreme işlemciler anakartımla uyumlu en iyi işlemcilerdi. İnternette ne zaman aratsam bu işlemciyi fiyatı düşssün diye beklerdim hep 1K civarındaydı mübarek sanki i7 :D yıl olmuş 2021 hala 1K civarında fiyatları :D (piyasaya çıkış fiyatı görünüyor biliyorum çocuktuk eskiden bilmezdik ne işlemciymiş bir düşmedi fiyatı derdim Quad Core'lar falan cıktı ben hala en iyi işlemci bu Extreme falan sanıyordum cahilliğimiz hep tecrübemiz oldu ne günlerdi be, ee tabii yaş o zamanlar 16 17 şimdi olduk 27 bu konu beni geçmişe götürdü konu sahibine teşekkürü borç bilirim :)
 

Geri
Yukarı