İçinizde kalan ukteler

Bunca zaman karşı cinsle arama hep mesafe koymuşumdur, belki daha cüretkar ve özgüvenli olsaydım içimde koca bir ukte kalmazdı. Her şey tip değil diyorlar, çok doğru, asıl olay kendine güvenmende yatıyor. görünüşümü gören bir kaç kişinin övgüleri bu ukteyi daha da büyütüyor. Yanlış anlaşılmasın ego falan kasmıyorum, sadece olanı söyledim.
Benim de aynı. Bunu ne zaman, nasıl yenerim onu da bilmiyorum.

Ülkemizde eğitim sistemi iyi değil fakat bu bir bahanede değil. Yapan yine yapıyor. Bu ülkede bir yere gelen insanlarda burada eğitim aldılar.
Bu adam dünyaya yürüyen duyar olarak gelmiş galiba.

Benim de aynı. Bunu ne zaman, nasıl yenerim onu da bilmiyorum.

Bu adam dünyaya yürüyen duyar olarak gelmiş galiba.

Çok komiksiniz. Ülkemi biliyorum ülkemi. Etrafımda da birçok insan ders dinlemiyor, Online derslerde arkada oyun oynuyorlar sonra eğitim sistemi berbat. Evet eğitim sistemi kötü olabilir ancak yapanlar nasıl yapıyor? Eğitim sistemi kötü diye her şeyi salmamız mı gerekiyor?

Çok komiksiniz. Ülkemi biliyorum ülkemi. Etrafımda da birçok insan ders dinlemiyor, Online derslerde arkada oyun oynuyorlar sonra eğitim sistemi berbat. Evet eğitim sistemi kötü olabilir ancak yapanlar nasıl yapıyor? Eğitim sistemi kötü diye her şeyi salmamız mı gerekiyor?
Mesajı siliyim dedim de gerçekten boş konuşuyorsun. İyi bir öğretmene denk gelememek diye bir durum var bilmem farkında mısın? Burada ailenin hem maddi durumu hem kültür ve bilinç düzeyi etkili oluyor. Umarım hayatta hiçbir pişmanlığın olmaz, yanlış genellemelerinle birlikte iyi akşamlar sana.

Ortam şartları uygun değildi diyelim. O zamanlar biraz çekingendim şu an öyle değilim ve o kızı halen seviyorum fakat bizden geçti gibi, neyse hocam sağlık olsun.Düşündükçe kendime sinirleniyorum hala.
Hocam bunu okuyunca iyi ki açılmışım dedim kendime. Reddetti ama olsun, canı sağolsun. Ancak günün birinde onun da beni sevdiğini öğrensem, bana "hep bana açılmanı bekledim ama sen açılmadın, başkasıylayım artık." gibi bir şey söylese muhtemelen kafamı duvarlara vurarak intihar ederdim. Siz de bir gün hayat aşkınızı bulursunuz inşallah, kim bilir.

Yaş 5-6 falan o zaman.

Pilsan Limited 6V Uzaktan Kumandalı Akülü Araba Fiyatı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı