İçkinin tadı çok kötü geliyor

Bunun yaşla ilgisi yok, sevmeyebilirsiniz. Volim hiç içmedim, içmeyeceğim de ama bana tıraş bir şey gibi geliyor zaten, onu boş verin. Şarap da fena değildir, yemekle ve çeşitli eşlikçilerle güzel gider.

Bira, biraz daha fikir sahibi olduğum bir alan. Eğer bir daha denemek isterseniz Heineken, beck's gibi daha hafif ve nispeten ucuzumsu markaları tercih edebilirsiniz. Efes malt ve özel seri de bence güzel. Biraz daha para veririm ve hafif olsun derseniz sol var, corona var. Bunlardan biraz daha ileri seviyesi bana göre Carlsberg'dir. Yalnız fazla gazlı bir biradır bu, şişirdiği için çok içemiyorum kendisinden. Bunlardan sonrası, bana göre en tepedeki biralara da Guinness, grimbergen, leffe gibi markaların biralarını önerebilirim. Özellikle ilk ikisi yoğun, kıvamlı ve kişisine göre serttir.

Bunlardan öte; viski, likör, vodka, tekila, cin, belki rakı gibi ürünleri de deneyebilirsiniz. Bunların bazıları tek başına iyiyken bazılarını karışımlarda öneririm kesinlikle. Mesela cin ve mandlainalı schweppes epey güzel oluyor. Öte yandan viski bence kesinlikle sek içilmeli.

En başta dediğim gibi, seveceksiniz diye bir şey de yok. Herkese hitap etmeyebilir, çok normal.

Bana da dogru gelmiyor 1 kere biranin tadina baktım seneler önce geri tükürdüm ama biri icip yanima gelsin anlarim.
 
Bira ile başlamıştım çoğu kişi gibi. İlk içtiğimde 16 yaşımdaydım, afedersiniz sidik gibiydi. Şu an 24 yaşındayım hala sidik gibi değişen bir şey yok ancak çekiyor kendine, içtiriyor kendini bir yerden sonra. Yemekler bile onunla daha zevkli geliyor. Sade maden suyunda da aynı şeyleri yaşamıştım zamanında, sonra onu da tekte içer oldum. Hepsini içerim, ancak votka denen şeytan icadı kolonyadan uzak dururum bazı yaşadığım şeylerden dolayı. Kısaca alışmayla alakalı alkol işleri. Zaman ver kendine, ara ara dene.
 
14-15 yaşındaki çocuklar lıkır lıkır içerken 19 yaşındaki bana tadı iğrenç geliyor. Babam büyüyünce güzel gelir dedi, hâlâ berbat bir tadi var. 2 yurdumdan sonra içemiyorum. Her türlü içkiyi denedim Bomonti, şarap, Volim vs.
Vücudunuz içgüdüsel olarak reddetmiş zaten, niye içiyonuz ki?
 
14-15 yaşındaki çocuklar lıkır lıkır içerken 19 yaşındaki bana tadı iğrenç geliyor. Babam büyüyünce güzel gelir dedi, hâlâ berbat bir tadi var. 2 yurdumdan sonra içemiyorum. Her türlü içkiyi denedim Bomonti, şarap, Volim vs.
Ne güzel işte tadını iğrenç bulduğun için hem cebin hem vücudun kârda. Bence beğenmediysen öyle bırak öyle kalsın.
 
14-15 yaşında içki içenler tadı için içmiyor ki. Gösteriş olsun diye içiyorlar. Eğer siz beğenmediyseniz içmek için bahane aramak yanlış olur.
 
1 paragraf yazı yazmıştım neyi nasıl içebilirsin ve nasıl sevdiğin şeyleri bulabilirsin diye ancak sadece kızlar ile birlikte içebilmek için sorduğunu görünce sildim. Kızlar ile birlikte en iyi kahve içilir.
 

Geri
Yukarı