İdam gelmeli mi?

• Konuyu başlatan Chole
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 248
  • Görüntüleme 13.991
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı Avrupa ülkelerinde kedilerin kısırlaştırılması sağlanamayınca tüm kediler toplanıp gaz odalarında öldürülmüştü. Sokakta kedi görmek çok zor. Aklıma kısa bir süre idamın uygulanıp sonra kaldırılması fikri geldi nedense.
İdam gelirse bir daha gitmez hocam, ayrıca idam olan ülkelerde suç oranı daha yüksek, demokrasi ne kadar düşük olursa insanlar o kadar fazla suça meyilli olur.

Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası diye bir şey var ülkede. Araştır derim 🙂

Hocam bir gece kulübüne gidip otomatik bir silahla 200 kişi öldüren birisine ömür boyu hapiste vakit geçirmek pek zor gelmez bence. Farklı sert uygulamalar olmalı.

Maymun ülkesi. Maymun suç işledi. Maymun idam edildi. 2 yıl sonra maymunlar anladı ki gereksiz yere idam edilmiş. Maymun geri gelemedi.
2. maymun ülkesi. Maymun suç işledi. Maymun 40 yıl hapse çarptırıldı. 2 yıl sonra maymunlar anladı ki gereksiz yere hapise girmiş. Maymun hapisten çıktı.

İdam var zaten sadece yasal olarak yokmuş gibi davranılıyor. :D Sen tepedekinin istemediği bir şeyi yapabilir misin bir tarafın yermi :D Ne adamlar geldi geçti yok kalp kriziymiş yok kazaymış hepsi idam edildi haberiniz yok :D

Sen ne dediğini bilmiyorsun bence. Her yere şeriat gelsin yazmıyor muydun? Şeriatta idam yok mu?
Ben şeriat taraftarıyım lakin devlet şu anki yasaları, kanunları doğru düzgün uygulamıyor veya uygulayamıyor. Şeriatı uygulayabilecek adam varsa getirsin. Ve ben her yere şeriat diye yazmıyorum. İdeoloji konusunda belirtmiştim.
Gazali isminden belli değil mi zaten? Tam bir şeriatçı, Arap sevicisi, engelleyip geçmek lazım hocam.
Arap sevicisi mi? Şimdi sen Hipokrat'ı sevdin varsayalım. Hain Yunancı mı oluyorsun.

Hiç haberin yok adalet sisteminden değil mi?

Hepsi çıkıyor. Max 36 yıl.
Senden çok haberim olduguna eminim. Müebbet bile vermeyen sistem sizce idam verir mi? Kravat taktığı için bile cezada indirim yapıyorlar.

@Chole idam yerine gelen ceza bu. Müebbet değil, ağırlaştırılmış müebbet.

Duruma göre değişir. Eğer birisi eşini ve çocuğunu işkence yaparak öldürürse idam olmayabilir ama işkence yapılabilir. İdam çok acımasızca olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı