İdam gelsin mi?

İdamın gelmesini istiyor musunuz ?

  • İstiyorum.

    Oy: 7 33,3%
  • İstemiyorum.

    Oy: 9 42,9%
  • Kararsızım.

    Oy: 5 23,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    21
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ContraVolta07

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2016
Mesajlar
235
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İdam gelsin mi? İdam gelmeli mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse kimsenin ölüm hükmünü veremez Allah'tan başka. Başta insanlara bu seçeneği sunan birisi varsa eğer, insanları böyle fikirlere ittiği için bizzat kendi asılmalıktır. Böyle düşünceler insanları sadece kötüye yönlendirir. En ağır suçun cezası life sentence.
 
Hapis cezası bence sıkıntılı. Can çıkar huy çıkmaz. Hapse girenler çıktıklarında huyları aynı kalıyor. Ortaokulda din kültürü öğretmenimiz anlatmıştı. Belli bir proje için hapishaneye mahkumlarla konuşup belli bilgiler almaya gitmişler. Aşağı yukarı 10 kişiyle konuşmuş bizim hoca ama sadece 1 ya da 2 tanesi hapse girdiğinden pişman olduğunu söylemiş. Diğerleri aynı. Hatta bazıları hocaya sarkıntılığa bile kalkışmış(Öğretmen kadındı.) fakat insanları öldürmenin de iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bence gerçekten sert bir kamptan geçirilmeliler ve beyinleri suçlarını işlememeleri üzerine yıkanmalı. Böylesi daha iyi olur bence.
 
Bu ülke modern bir ülke. Bu ülkeye idamın gelmesi diğer ülkeler arasında cahil durumda kalacağımızın göstergesidir. Birkaç meçhul şahısın gazlayarak idamın getirilmesini gündeme sokması çok ironik.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10 saniyede öleceklerine, ecelleri gelene kadar çürüsünler hapishanede.
Hele FETÖ, vatan hainleri...

Ha ıste bu yuzden donusu yok! FETOS ve takıpcılerı bundan 5-6 yıl once bu ulkeyı yonetıyordu.

Onlarca ınsanı vatan haını dıyerek aldılar ıcerı ıdam edılselerdı ne olurdu bu adamlar? Bak her sey cıktı ortaya.

Ha bunlar dısında turlu turlu sapıklıgı yapanlar, ınsan canına kast edenlere ıdama gerek yok olmek en basıt yoldur bunlara.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı