İdarelik iPhone 11 alınır mı?

vanvan

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2021
Mesajlar
589
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonum bozulduğu için idarelik iPhone 11 almayi düşünüyorum. 2 el alacağım değişensiz. Tavsiye edilebilir mi? (Android düşünmüyorum)
 
Kaç ay idare edecek? Eğer 8 ay idare etsin diyorsan yurt dışı sıfır alabilirsin her sene 8 ay ekleniyor. Tabii herkes kabul etmez bunu :D geçen sıfır 15 Pro Max'i 50 bine satıyordu adam. Yurt dışı 13 14 de vardı tahminim 15 20 civarıdır.
 
Son düzenleme:
Kamerası çok güzel benim için ancak,bu saatten sonra ikinci el bile ortalama 20k bandında. Değmez bu saatten sonra. 20 bine bir sürü android var,hemde sıfır. Örnek : Samsung S21 FE gibi. En azından 60 hz değil. Ben hayatım boyunca hep iPhone kullandım. Buna rağmen söylüyorum.

Öyle bir şey yok.
Evet batarya problemi var (Radar olarak) Fransa hükümeti tarafından yasaklandı o seri. Ancak sonrasında değişime giderek pil modelini değiştirdiler. Kullanım açısından bir problemi yok (Kronik vb) Sadece pilden radar durumu çok fazla o kadar. Ben Apple'a gidip konuştum. Yetkili eleman kabul etti bu durumu. Ancak yeni nesil batarya takıyoruz artık. Eski değişim batarya kalmadı dedi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı