[İddia] Call of Duty Modern Warfare III, 24 Temmuz'da Game Pass'e eklenecek

Makaleler
26
Güvenilir sızıntılarıyla bilinen Twitter kullanıcısı eXtas1stv, Modern Warfare III oyununun 24 Temmuz'da Game Pass'e ekleneceğini %100 doğruluyor.

Bu bir iddia tabii ancak iddiaları güçlendirecek birkaç şey daha var. 24 Temmuz gününde aynı zamanda Modern Warfare III ve Warzone'da yeni 5. sezon geliyor, bu yeni sezon başlangıcı oyunun Game Pass'e eklenmesi için mükemmel bir vakit ve zamanlama.

Ayrıyeten birkaç soylentiye göre oyunun zaten temmuz ayının sonlarında Game Pass'e ekleneceğini konuşuluyordu.

Ekstradan Xbox'un yayınladığı Game Pass için son dalga oyunlarin duyuruldugu blog gönderisinde söyle bir ibare vardı:

1721162157993.png

Muhtemelen yarın Xbox tarafından duyurunun geleceğini düşünüyorum, salı günleri duyuruluyor genelde.

Kaynak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Artık şu CoD'ların Game Pass'e gelme olayı o kadar çok tekrar edildi ki gram güvenesim gelmiyor. Bir tek Black Ops 6'yı bekliyorum şu anda.

Ne için hayır dediniz? Gelmeyecegini düşünüyorsanız benim geleceğine dair iddialarım var en azından, sizin gelmeyeceğine dair iddialarınız varsa öğrenmek isterim hocam.

Gelecek charlie Intel bile gelecek diyor ve ayın 24'ünde yeni sezon geliyor gelmemesi için bir sebep yok.
Artı olarak da zaten ayın başında dediler ki oyun ayın sonunda gelecek.

Ne için hayır dediniz? Gelmeyecegini düşünüyorsanız benim geleceğine dair iddialarım var en azından, sizin gelmeyeceğine dair iddialarınız varsa öğrenmek isterim hocam.

Hocam buyurun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sağlam kaynak olarak da.

Game Pass Ultimate aboneliği için mi?

Game Pass PC ve Ultimate dahil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı