[İddia] Call of Duty Modern Warfare III, 24 Temmuz'da Game Pass'e eklenecek

Oyunu daha önce Steam'den Warzone için indirip, sadece multiplayer'ı için Game Pass'den yükleyen birisi var ise bilgilendirme yapabilir oyunu tekrar sıfırdan Xbox üzerinden mi indirmem gerekiyor? İnternet hızım çok yavaş olduğu için tekrar 100 GB indirmek istemiyorum.

indi
1721864260105.png

Ranklarınız olduğu gibi gelmiş. Ben başta hata aldım ve Activision'dan bağlantı linklerini kaldırdım. Hesaba anca öyle girdim fakat, ranklarım gitti. Konuyla alakalı öneriniz var mı?

Acaba battle.net değil de başka platformdan girdim diye mi oldu. Oyun girişte hesapların bağlılığı ile öyle hatalar verdi ki bağlantıları sıfırlamak zorunda kaldım fakat geri verdim oyuna girince. Şimdi hesap sıfırdan başladı.

Son düzenleme:
Merhaba oyunu Game Pass'den indirdim. Activision hesabım yıllardır var giriş yapabiliyorum webden. Hatta şifremi de yeniledim. Email ve şifremi kabul etmiyor oyun içinden girince. Hep battle.netden oynadım. Yardımcı olabilecek var mı? DC'den ekran vs de paylaşabilirim.

Kısaca GamePass'den oyuna girdiğimde Activision hesabıma login olamıyorum. :) teşekkürler.

Herkese iyi pazarlar. Oyunu tekil oynarken sorun yok ama arkadaş davet ederken ya da daveti kabul ederken sorun yaşamaktayım ve hiçbir lobiye girememekteyim. Bunu yaşayan var mı? İnternette düzelttiğini iddia eden çözümleri denedim fakat bir netice elde edemedim.

Merhaba oyunu Game Pass'den indirdim. Activision hesabım yıllardır var giriş yapabiliyorum webden. Hatta şifremi de yeniledim. Email ve şifremi kabul etmiyor oyun içinden girince. Hep battle.netden oynadım. Yardımcı olabilecek var mı? DC'den ekran vs de paylaşabilirim.

Kısaca GamePass'den oyuna girdiğimde Activision hesabıma login olamıyorum. :) teşekkürler.
Konu ile alakalı activision ile defalarca mailleştim somut bir dönüş olmadı anlamıyorlar sorunu problemi de düzeltmiyorlar. Ben vazgeçtim sıfır hesabı kasıyorum şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı