Oh bu yıl da veri çaldırma dozumuzu almışız, gelenek bozulmamış.
Mernis de senin şifren mi var?
Kripto şifreleme özelliğini bilmeyenler atlamış konuya hocom zoton boyloydo soyloydo 10 milyona yakın Online oyuncumuz olan bir yazılım firmasın da çalışıyorum ve yönetici olmama rağmen. İstediğim bir oyuncunun şifresini göremiyorum bilgilerine ulaşamıyorum. Ama malum forum çoluk çocuk kaynadığı için tutuşmuşlar yine çok ilginç. Anında ülkemi nasıl kötülerim nidasıyla Allah akıl fikir versin.
Bu tarz şifreleme yöntemleri artık çözülebiliyor.Ki bu tweet sonuna kadar doğru. Biz de bir oyun firmasında oyun yazılımı yapıyoruz TR genelinde 10 milyona yakın oyuncumuz var. Bütün şifreler kriptolama şifreleme sistemi ile *****%!'+! tarzı şifreleniyor. Oyuncu bizden şifresinin değişmesini ya da unutup da tekrar verilmesini talep ettiğinde dahi bu konuda destek olmadığımızı iletiyoruz.
Eki Görüntüle 1683015
Şifreleme yöntemi geri döndürülemez ise çözülemez.Bu tarz şifreleme yöntemleri artık çözülebiliyor.
Rainbow table attack'ı duymadınız sanırım.Şifreleme yöntemi geri döndürülemez ise çözülemez.
Örnek: SHA-256.
Geri döndürülebilen şifreleme yöntemi: AES-256.
E-Devlet konusunda başka detaylar var. Savunanları pek takmamak lazım.
İmkansız dediğiniz yerde sizi takmamayı uygun gördüm. Bir şey biliyorum demek ki.E-devlet verileri tek bir sunucuda tutulmamakta, yani kısaca bu imkansıza yakın bir şey. Eve geldiğimde detaylı inceleme yapacağım, büyük bir ihtimalle scam datadır.
Rainbow table attack'ı duymadınız sanırım.
Anlamadığım şekilde hükümet düşmanı herkes bu şekilde geziyorKanıtları yok ama inanmıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.