[İddia] Exxen hesabınız çalınmış olabilir

İddiaya göre Exxen'in güvenlik açığı yüzünden çoğu kişinin hesabının çalınıp bazı sitelerde satıldığı gündemde. Hatta Ekşi Sözlük vb. yerlerde de başlıklar açılmış ve bu konu tartışılıyor. Mağdurlar hesaplarına girdiklerinde Exxen'deki isimlerinin değiştiğini görmüşler. Araştırınca bir çok kişinin aynı sorunu yaşadığını görmüşler. Şüphelenmelerindeki ana sebep bu. Kredi kartları çalınabilir mi bilemiyorum. Zaten bu daha bir iddia ve resmi açıklama gelmedi. Haberi okuduğum kaynak aşağıda.

Ekşi Sözlük olayı da şu:
20210108_021131.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen ücretsiz olsa bile üye olmayacağım bir platform, doğruysa üye olanlara şimdiden geçmiş olsun. Umarım böyle bir şey yoktur.
YouTube gibi bir platform olsaydı ve reklamlardan para kazanılsaydı daha çok sevilirdi.

Dün akşam ne zaman hesaba girsem ya videoları izleyemedim ya da diğer cihazlarınız dan çıkış yapın hatası aldım. Halbuki başka bir cihazda açık değildi hesap. Demek ki bu yüzden miş. Hatta bir ara site çöktü sunucu hatası verdi. Bu gün deneme süresi bitince para ile alacaktım. Allah'tan akşam sinirlenip iptal ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı