[İddia] GTA 6 için Türkçe talebimizde yerelleştirme liderinden yanıt gelecek

Merhabalar. Bugün tesadüfen bir Rockstar çalışanının bana ulaşmasıyla özelden konuşmamızı aktaracağım size:
-"Bu konuyu yerelleştirme lideriyle (localization lead) görüşeceğim ve yapabileceğim en iyi şey bu" diye de ekledi.
Ardından "X'teki #WeWantGTA6inTurkish hashtag'imizden de bahsederseniz ne kadar çok insanın istediğine dikkat çekmiş olursunuz. dedim.

Bunun üstüne mesajını paylaşmak için sordum fakat "Muhtemelen şimdilik sessiz kalmak en iyisi çünkü Rockstar, onay almadan herhangi bir şeyi paylaşmayı sevmez." dedi.

Ben ne dediğini adından vs. bahsetmeden hem X'te hem burada aktarıyorum. Ona da "senden bahsetmeden aktardım, teşekkür ederiz vs." dedim.
Kesinleşene kadar ondan bahsetmeyeceğim iyiliği için.
Cevap olarak: "Harika, onun vereceği cevabı sana söyleyeceğim" diye ekledi ve konuşma sonlandı.

Sonuç olarak haber bekliyoruz.
Şu ana kadarki diyaloğu size aktardım. Cevabı bekliyorum, bir şey gelir gelmez söyleyebildiğim kadarını size aktaracağım.
Herhangi bir bağlantım yok, tesadüfi bir olay ve ilgili bir insan olduğu belli. Yapmak zorunda değil ama yapıyor. Tebrik ederim.

Türkçe dilinin gelip gelmeyeceğiyle ilgili bir haber içermediği için bunu rahatlıkla ismini belirtmeden paylaşıyorum. Siz de X'ten #WeWantGTA6inTurkish hashtag'i ile desteğinizi esirgemeyin, tek ricam bu. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba. Bugün tesadüfen bir Rockstar çalışanının bana ulaşmasıyla özelden konuşmamızı aktaracağım size:
-"bu konuyu yerelleştirme lideriyle (localization lead) görüşeceğini ve yapabileceğim en iyi şey bu" diye de ekledi.
Ardından "X'teki #wewantgta6inturkish hashtag'imizden de bahsederseniz ne kadar çok insanın istediğine dikkat çekmiş olursunuz. Dedim.

Bunun üstüne mesajını paylaşmak için sordum fakat "muhtemelen şimdilik sessiz kalmak en iyisi çünkü Rockstar, onay almadan herhangi bir şeyi paylaşmayı sevmez." dedi.

Ben ne dediğini adından vs. bahsetmeden hem X'te hem burada aktarıyorum. Ona da "senden bahsetmeden aktardım, teşekkür ederiz vs." dedim.
Cevap olarak: "harika, onun vereceği cevabını sana söyleyeceğim" diye ekledi ve konuşma sonlandı.

sonuç olarak haber bekliyoruz.
Şu ana kadarki diyaloğu size aktardım. Cevabı bekliyorum, bir şey gelir gelmez söyleyebildiğim kadarını size aktaracağım.
Herhangi bir bağlantım yok, tesadüfi bir olay ve ilgili bir insan olduğu belli. Yapmak zorunda değil ama yapıyor. Tebrik ederim.

Türkçe dilinin gelip gelmeyeceğiyle ilgili bir haber içermediği için bunu rahatlıkla ismini belirtmeden paylaşıyorum. Siz de X'ten #wewantgta6inturkish Hashtag'i ile desteğinizi esirgemeyin, tek ricam bu. Teşekkürler.

Umarım gelir nedir bu yeni oyun çıkıyor bakıyorsun çoğu dil var Türkçe yok.

Merhabalar. Bugün tesadüfen bir Rockstar çalışanının bana ulaşmasıyla özelden konuşmamızı aktaracağım size:
-"Bu konuyu yerelleştirme lideriyle (localization lead) görüşeceğini ve yapabileceğim en iyi şey bu" diye de ekledi.
Ardından "X'teki #WeWantGTA6inTurkish hashtag'imizden de bahsederseniz ne kadar çok insanın istediğine dikkat çekmiş olursunuz. dedim.

Bunun üstüne mesajını paylaşmak için sordum fakat "Muhtemelen şimdilik sessiz kalmak en iyisi çünkü Rockstar, onay almadan herhangi bir şeyi paylaşmayı sevmez." dedi.

Cevap olarak: "Harika, onun vereceği cevabını sana söyleyeceğim" diye ekledi ve konuşma sonlandı.

Sonuç olarak haber bekliyoruz.

Türkçe dilinin gelip gelmeyeceğiyle ilgili bir haber içermediği için bunu rahatlıkla ismini belirtmeden paylaşıyorum. Siz de X'ten #WeWantGTA6inTurkish hashtag'i ile desteğinizi esirgemeyin, tek ricam bu. Teşekkürler.
Getirmeleri lazım rockstar Türkler sayesinde GTA onlinedan fazlasıyla para kazandı.

Belli olmaz gelir mi gelir sesimizi duyurursak her türlü getirmeleri gerekiyor. Saçma sapan Türkçe yamalar ile fahiş fiyatlar, verip öyle oynayacağımıza oyuna eklesinler daha iyi. 300 TL bir Türkçe yama alacağıma 100$ oyuna verip direk öyle oynamayı tercih ederim.

İskoçya’dan iyi niyetli bir QA’nın konu ile ilgili olarak etkisi sadece tartışılabiliyor olan bir noktaya işaret edebiliyor olsa da bu şekilde bir iletişim ile topluluk içerisinde en azından bir çaba sarf ediliyor olması kayda değer bir yapı içeriyor.

Moderatör ekibi ile konuşma içeriğini paylaşmış olduğunuz takdirde hem “iddia” etiketini hem de şüpheleri kaldırabiliyor olacağınızı düşünüyorum.

Son düzenleme:
İddia ne kadar dogrudur ya da ne kadar etkili olur ayrı dava ama Türkiye'de GTA serisine bu kadar fazla talep varken yerelleştirme olmaması çok ilginç bir durum. Tamam bütün dünya GTA oyunlarina meraklı ama bazı ülkelerdeki talep çok daha aşırı ve kesinlikle Türkiye bu ülkelerden birisi. Kimse Türkçe seslendirme falan zaten beklemiyor altı üstü çeviri. Altı üstü çeviri diyorum ama tabii ki profesyonel bir iş, bütçe ayrılacak ama o kadar da abartılacak bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı