İdeapad 310 RAM Yükseltme

akbaycan

Hectopat
Merhaba, Lenovo Ideapad 310 15 ikb - 80TV laptop kullanıcısıyım.

İşlemci: i5 7200U
E. Kartı: NVIDIA 920MX
RAM: 4 GB 2133MHz DDR4
HDD: 1TB 5400 RPM
SSD: 120GB Kingston

Bilgisayarım tek RAM slotu girişlidir. Ben de RAM'ı 8 GB yapmak istiyorum. Bunun içinde 4 GB almam gerekiyor. Ama 2133MHz RAM piyasa da yok denecek durumda ve olanlarda gerçekten uçuk fiyatlar istiyorlar. Ben de 2133MHz RAM üstüne 2400 MHz RAM almayı düşünüyorum. RAM linki budur. Forumlardan baktığıma göre 2400'lük de alsam 2133 MHz gibi çalışacak. Bir forumda da arkadaş bu konuya değinmiş. Ve sorun yaşamadığını söylemiş. Bu konuyla ilgili düşüncesi olan veya bilgisi olan yazarsa sevinirim. Bilgisayar CPU-Z çıktısını atıyorum. Oradan bakıp yanıt verecek arkadaşlar olursa sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Dosya Ekleri

• DESKTOP-R0AB5KD.txt
    53,5 KB · Görüntüleme: 153
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2133 mhz 15 cl ram bulamadığım için bu ürünü aldım. Bilgisayarımda herhangi bir sorun yaşamadım. Gta 5 oynuyorum şuanda ve ram tamamen doluyor. Mavi ekran vs. hata almadım. Tabi bu birazda şansa bağlı bir durum. Ama aynı model yada yakın model kullanan arkadaşlar alıp deneyebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı