Ideapad Gaming 3 5600h 3050 Ti laptop alınır mı?

Bütçe
14000

Mujo Corhamzic

Hectopat
Yer
Novipazar, Serbia
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşıma oyun odaklı bir laptop arıyoruz bir süredir. Forumdan tavsiye üzerine gördüğüm bir laptopta karar kıldık ama almadan son bir kez danışmak istiyorum. Daha önce almış olan var ise fikirleri neler veya aynı fiyat aralığında daha iyi bir seçenek mevcut mu?

Almayı düşündüğümüz laptop: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k200k2tx-pm-HBC00000BDM1X

Sizi üzmek ya da kırmak istemem ama taşınabilir olarak kullanım amaçlı ve arada sırada oyun açıp arkadaşlarımla keyif almak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz ama yüksek performans beklentisine girip alırsanız üzülebilirsiniz.

Üzülmek istemeyiz tabii yine de çok yüksek bir performans beklemiyoruz tabii fakat bütçe bu. Fiyat performans açısından daha iyi bir tavsiyeniz var mı?

Üzülmek istemeyiz tabii yine de çok yüksek bir performans beklemiyoruz tabii fakat bütçe bu. Fiyat performans açısından daha iyi bir tavsiyeniz var mı?
Tercih meselesi ama MSI marka cihazlara bakabilirsiniz. Sonuçta laptop yani pek yüksek performans veremezler masaüstü sistemler gibi.

Sizi üzmek ya da kırmak istemem ama taşınabilir olarak kullanım amaçlı ve arada sırada oyun açıp arkadaşlarımla keyif almak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz ama yüksek performans beklentisine girip alırsanız üzülebilirsiniz.
Yok daha neler naptiniz hocam, güncel olarak bu pc her oyunu açar, öyle ultra olsun high olsun takintiniz yoksa dlss de var zaten, ileriki yillarda da bir çok oyunu açar oynatır. Arada bi açıp oyun oynarim diyosaniz demişsiniz ama hergün oyun oynayan adami da asla yarida birakicagini düşünmüyorum bu cihazin

Tercih meselesi ama MSI marka cihazlara bakabilirsiniz. Sonuçta laptop yani pek yüksek performans veremezler masaüstü sistemler gibi.
Alakası yok içindeki malzemede stabilite sağlanıyorsa her marka aynıdır. Ayrıca 3000 ve 6000 serisi ile masaüstünü aratmıyor kartlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı