Cihazım Lenovo IdeaPad Gaming 3-15ACH6 Laptop cihazın ekranında ilk aldığımdan beri klavye izleri çıkmaya başladı 4-5 ay içinde iyice belirgin olmaya başladı. İşimden dolayı servise yollayamadım en sonunda servise yollama fırsatım oldu ama öncesinde Lenovo yetkili servisi bahsettiğim sorunun fotoğraflarını istedi. Fotoğrafları mail olarak attım ve cevap olarak bu sorunun cihaz sıcakken ekranı hemen kapatırsanız klavye de ekrana baskı yaparsa ekranda bu izler çıkabilir, bu normal bir durumdur ve kullanıcı hatasıdır gibi bir cevap döndüler.
Hem fiyat olarak hem de geçmişten beri güvendiğim için sürekli Lenovo cihazları kullandım. Evimde toplamda 3 adet Lenovo cihazı mevcut. Bu sorun, en yeni olan Lenovo cihazımda ortaya çıktı. Diğer cihazlarda asla bu sorun yok. Araştırdım burada ve başka forumlarda aynı sorunun yüzlerce kişinin yaşadığını gördüm hepsi de Lenovo marka. Yani belli ki birkaç cihazda bu sorun kronik olarak gözüküyor.
Kısacası kullanıcı hatası olduğunu kabul etmiyorum, kabullenemiyorum. Ekranımın ücretsiz değiştirilmesi için ne yapabilirim? Tavsiye bekliyorum, teşekkürler.
Lenovo'ya yolladığım fotoğraflar:
Hem fiyat olarak hem de geçmişten beri güvendiğim için sürekli Lenovo cihazları kullandım. Evimde toplamda 3 adet Lenovo cihazı mevcut. Bu sorun, en yeni olan Lenovo cihazımda ortaya çıktı. Diğer cihazlarda asla bu sorun yok. Araştırdım burada ve başka forumlarda aynı sorunun yüzlerce kişinin yaşadığını gördüm hepsi de Lenovo marka. Yani belli ki birkaç cihazda bu sorun kronik olarak gözüküyor.
Kısacası kullanıcı hatası olduğunu kabul etmiyorum, kabullenemiyorum. Ekranımın ücretsiz değiştirilmesi için ne yapabilirim? Tavsiye bekliyorum, teşekkürler.
Lenovo'ya yolladığım fotoğraflar: