Rehber Idle Master Kullanımı ve Hızlı Kart Düşürme

Hocam ben steami bağlamaya çalıştığımda Idle Master bilgilerinizi kaydediyor kısmında kalıyor. Birkaç dakika bekledim ama ilerlemiyor çözümü ne olabilir?

Dosya Ekleri

• idle.PNG
    180,3 KB · Görüntüleme: 70
Hocam ben steami bağlamaya çalıştığımda Idle Master bilgilerinizi kaydediyor kısmında kalıyor. Birkaç dakika bekledim ama ilerlemiyor çözümü ne olabilir?
Hiçbir fikrim yok maalesef.

Bildiğim kadarıyla program kart düşünce haber vermiyor, ileri tuşuna basmazsanız aynı oyunda kart kasmaya devam ediyor ve oyunların yüklü olması gerekmiyor. Yine arkadaş size ayrıntılı bilgiyi verebilir, benim bildiğim bunlar.

Oyunların yüklü olması gerekmiyor. O ileri tuşuda oyunu manual olarak değiştirmenizi sağlıyor. İdle master normalde 5 ya da 15 dakika da bir tüm oyunları teker teker kontrol ediyor. Kart düşürme programı haber vermiyor fakat steame 1 yeni öğe diye bildirim geliyor.

Hocam çözüm biraz uzun ve karışık o yüzden bölüm bölüm anlatacağım.
1- Öncelikle tarayıcını açın ve ayarlar bölümüne gelin.
2- Sonra gizlilik ve güvenlik bölümüne gelin.
3- Çerezler ve diğer site verileri bölümünü açın
4- Ardından tüm çerezleri ve site verilerini göster'e tıklayın
5- Çerezlerde ara bölümüne steam yazın.
6- ''steamcommunity.com'' bölümü açın
7- Ardından sessionid ve SteamLoginSecure menülerindeki değer ya da içerik bölümünü kopyalayın ( ikisini ayrı ayrı kopyalayın)
8- Son olarak İdleMaster'a girip ayarlar sekmesine girin ve sol alttaki kilit simgesine tıklayın ve değerleri ''sessionid'' ve ''SteamLoginSecure'' bölümüne yapıştırın.

Dostlar, şu an Edge kullanıyorum ve ayarlara gittiğimde steamloginsecure yok sadece sessionid var. Yardım eder misiniz?

Arkadaşlar bu düşürdüğümüz kartları ne zaman satalım indirim bitince mi? Çünkü hiçbir kart kar ettirmiyor da dediğiniz oyunlara da bakıyorum kartları hep 40 kuruş falan, oyunun parası anca çıkıyor.

Hayır, yüklü olmasına gerek yok. İleri tuşuna basınca manuel olarak kart düşürüyorsunuz. Basmasanız da olur. Ayarlar kısmındaki "Fast Mode" modunu seçerseniz yine kart düşürebilirsiniz. Ancak bu modda kartlar 15 dakikada bir toplu olarak düşüyor. Program size haber vermiyor ancak Steam'dan sağ altta "Bir yeni öğe" diye bildirim geliyor zaten.

Olası hatalar ve çözümleri diye rehberde bahsettiğim yöntemi uygulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…