@steelumut ArchiSteamFarm'da nasıl oyunları beraber çalıştırabiliyoruz? Şu an sadece tek oyun üzerinden gidiyor.
Rehberden burayı yaptınız mı?
@steelumut ArchiSteamFarm'da nasıl oyunları beraber çalıştırabiliyoruz? Şu an sadece tek oyun üzerinden gidiyor.
3 olarak yapılı.Eki Görüntüle 1843064
Rehberden burayı yaptınız mı?
Idle Master kullanırken oyunlarınız 3 saati geçti mi?3 olarak yapılı.
Tam olarak anlamadım ama evet, geçti.Idle Master kullanırken oyunlarınız 3 saati geçti mi?
Hocam Idle Daddy'de oyunlar arasında geçiş yapmanız gerekiyor, o zaman hızlı düşüyor.
Hocam o zaman kart düşürmek için ulaşması gereken saate ulaşmış. Artık tek tek düşerecek.Tam olarak anlamadım ama evet, geçti.
Evet, bu programda da aynı anda çalıştırıyor zaten.Idle Daddy tüm oyunları aynı anda oynuyor mu?
3 saati geçmeyen çokca oyun var, şu an sadece geçen 1 tanesi üzerinden gidiyor. O bitince başlayacak anladığım kadarıyla değil mi?Hocam o zaman kart düşürmek için ulaşması gereken saate ulaşmış. Artık tek tek düşerecek.
Evet, bu programda da aynı anda çalıştırıyor zaten.
Evet, bu programda da aynı anda çalıştırıyor zaten.
Idle Daddy indirin.Ben denediğimde tek oyunu oynuyordu. Ayar falan mı yapmamız gerekiyor? Şu anda bilgisayardan yapamıyorum mobilden yapmak istiyorum.
Idle Daddy indirin.
Rehber: Idle Daddy kullanımı
Bu rehberi uygulamanız veya Idle Daddy'i kullanmanız sonucunda oluşabilecek sorunlardan ben sorumlu değilim, kullanırken tamamen sorumluluk size aittir. Steam Hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Idle Daddy nedir? Steam'de bir oyun aldığınız zaman kartlarını düşürme hakkına sahip...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.