İdlib Hakkında

Makaleler
1
Evet arkadaşlar. Dün gece talihsiz bir olay yaşandı. Aslında olay öğlen saatlerinde olmuş ancak bizler gece bilgi alabildik. 33 şehidimizin olduğu söyleniyor ancak ben buna inanmıyorum. Bence daha fazla :( Çünkü bir Rus haber sayfasında tam tamına 114 şehit olduğu söyleniyor. Bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. İnşallah daha fazla şehidimiz çıkmaz. Hepinizden askerimize dua etmenizi istiyorum. Bu olayın Regaip Kandilin de yaşanması da bence bir planlama. Bizi daha çok üzmek istiyorlar. Belki de bu olay 3. Dünya savaşının kozları olacak. Sizlerin görüşleri de benim için önemli. Ne düşünüyorsunuz ?
Dediğim gibi dualarımızı esirgemeyelim lütfen.

Eğer gerçekten 114 şehidimiz varsa yazıklar olsun. Gencecik Vatan evlatlarının şehit olmasına göz yumanlar bir de bu sayıları gizliyorsa aynı acıyı tatsınlar. Şimdi siyaset yasak ama böyle bir durumda tepki göstermeyeceksek ne zaman göstereceğiz? Bu yaşadıklarımız hükümetin yanlış politikasından dolayı oldu. Neyse boşver şehit falan yol yaptı sonuçta...

Sayının 33'ten fazla olduğunu söyleyen kaynak var. Annem diyor ki: arkadaşının çalıştığı iş yerindeki güvenlik ambulans şöförüymüş. Adam en az ben 40 tane yaralı/şehit taşıdım nasıl 33 tane oluyor demiş. Sürekli ambulanslar gidip geliyor demiş.

Bende onların yalancısı olayım. Ama her zamanki gibi rakam küçülterek acıyı azaltmaya (!) çalışıyorlar orası kesin.

Hava kontrolünün bizde olmadığı bir yerde ne yazık ki bu tür operasyonlarda zaiyat riski çok yüksek. Elimizde Usa nın elindeki tomahawk tarzı seyir füzeleri de yok ki adamların hava savunmalarını elektronik harp sistemlerini yok edelim. İnşallah bir daha böyle üzücü haberler almayız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı